Klinieken die Bleken aanbieden in Noord-Holland:
 

0900Dentist BVUw tanden gezond en stralend... 0900Dentist BV

Bleken


Bleken
Bleken
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Witte tanden zijn voor veel mensen een teken van gezondheid en jeugd. Over het algemeen vinden we witte tanden dan ook mooier dan grauwe of gekleurde tanden. Tanden kunnen verkleuren om verschillende redenen. Het gebruik van tabak, wijn, thee of koffie zijn de bekendste boosdoeners. Maar uw tanden kunnen ook verkleuren door het vorderen van de leeftijd of door het gebruik van medicijnen.

Gelukkig is deze verkleuring tegenwoordig eenvoudig te behandelen. Het bleken van tanden gebeurt door de tanden te behandelen met een bleekgel. Vervolgens worden de tanden bestraald met een bleeklamp of met laserlicht. Dit licht versnelt de reactie. Na de behandeling kunnen uw tanden iets witter tonen dan ze uiteindelijk zullen worden. Na een paar uur trekt dit al bij.


 

BriteSmile

Iedereen wilt graag een stralende witte lach, maar ons consumptiegedrag zorgt ervoor dat onze tanden langzaam maar zeker meer geel worden. Koffie, thee, sigaretten etc. zijn de bekende voorbeelden. Het is normaal dat uw tanden verkleuren. Hoe natuurlijk het verschijnsel ook is, u hoeft daar geen genoegen mee te nemen. Witte tanden zijn nu ook bereikbaar voor u!

Witte tanden geven een jonge gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter als u weer durft te lachen.

De voordelen van bleken met Britesmile:

  • Snel, veilig en doeltreffend
  • U heeft slechts in één uur witte tanden
  • Een relatief laag percentage waterstofperoxide bevat
  • Met speciaal ontwikkelde apparatuur werkt
  • De enige methode met uitgebreide research- en veiligheidsstudies is.
  • Tanden, daadwerkelijk, gemiddeld negen tinten witter maakt

 

Bij het maken van een keuze dient u goed op te letten dat de aanbieders geen gel gebruiken met meer dan 20% peroxide en dat altijd een gediplomeerd mondhygiënist of tandarts de behandeling uitvoert.

BriteSmile heeft als enige professionele tandenbleekmethode het beleid dat haar producten uitsluitend door tandheelkundige professionals mogen worden aangeboden.

 

Alternatieven vergelijken

Natuurlijk zijn er een aantal alternatieven zoals een blekende tandpasta of thuisbleeksysteem. Toch zijn de meeste alternatieven niet zo snel, gemakkelijk, handig en effectief als BriteSmile. Zoals de onderstaande grafiek aanduidt, biedt BriteSmile u een snellere en handigemethode met bovendien een beter resultaat dan alle alternatieven.

BriteSmile is beduidend beter dan deze alternatieven. Top onderzoekers en klinische professoren van de University of Medicine and Dentistry van New Jersey, de New York University en het prestigieuze Forsyth Instituut bevestigden de veiligheid en doeltreffendheid van BriteSmile.

 

Hoe werkt BriteSmile

Het BriteSmile Professional Teeth Whitening system bestaat uit een zachte hydrogene-peroxide gel die wordt geactiveerd door een speciaal, gepatenteerd licht dat werkt vanuit het “blue spectrum”. Zowel het licht als de gel zijn ontwikkeld door BriteSmile Inc. en zijn exclusief beschikbaar bij geautoriseerde BriteSmile Specialisten . In tegenstelling tot de andere tanden bleekmethodes, geeft de BriteSmile methode geen rommel en hoeft u niets mee naar huis te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is rustig plaatsnemen terwijl de BriteSmile Specialist de rest doet.

Het gepatenteerde BriteSmile licht wordt niet door UV, hitte of laser geactiveerd. Het is een zacht blauw licht dat door middel van een bepaalde golflengte op de bleek gel is afgestemd waardoor uw tanden binnen ongeveer één uur effectief worden gewit.

Ga niet akkoord met namaak tanden bleekmethodes. Vraag uw tandarts of hij BriteSmile gebruikt. Laat u niet voor de gek houden door minder effectieve, ongeteste methodes die misschien niet zo effectief werken of die minder veilig zijn dan BriteSmile.

 

De Techniek

BriteSmile biedt een geavanceerde ultramoderne techniek om tanden wit te maken en om uw persoonlijke uitstraling en schoonheid te verbeteren.


Het BriteSmile licht

Het BriteSmile licht systeem is gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij de geautoriseerde BriteSmile Specialisten . Vanwege het unieke design, is ons licht in staat om alle “zichtbare” tanden tegelijkertijd te bleken met een ongelooflijke verbetering van 8 a 9 nuances op de Vita-Pan lichtovergangskaart. Het is klinisch bewezen dat BriteSmile geweldige resultaten geeft die jaren kunnen aanhouden. Pas op voor imitators die beweren dat ze net zo goed zijn als BriteSmile. Sommigen gebruiken minder geaccepteerde en minder gestandaardiseerde lichtschalen en/of hebben geen onafhankelijk klinisch onderzoek gedaan om hun beweringen te bewijzen.


De BriteSmile Whitening Gel

De gel bevat een gepatenteerde foto-initiator, die meewerkt aan de afbraak van chromofoor op het tandenoppervlak. In het kort betekent dit dat onze gel klaar is om te worden geactiveerd door ons gepatenteerd blauw licht. Dit licht schijnt op de gel en stelt de natuurlijke samenstelling om de tanden te witten in werking. Het blauwe licht zal alleen de gel activeren omdat deze specifiek ontwikkeld is om te reageren op de door ons gebruikte lichtgolflengte.

Hoe gebeurt dit?

In principe is het proces hetzelfde als het natuurlijke bleekproces waarbij voorwerpen worden gebleekt door zonlicht. Maar dankzij het blauwe licht en waterstofperoxide stelt onze bleekbehandeling onze klanten in staat om in net iets langer dan één uur met een wittere lach te vertrekken. Ook is het helemaal veilig omdat, in tegenstelling tot zonlicht, ons gepatenteerd licht geen schadelijke ultraviolette stralen uitzendt. In plaats daarvan, werkt het licht vanuit de zachte blauwgroene kleurenreeks die veilig is voor tandenglazuur alsook voor de huid, tandvlees en andere zachte celweefsels.


 

LumiBrite

LumiBrite, het professionele tanden whitening systeem, is een veilige, zachte en effectieve manier om tanden witter te maken. Het resultaat is een heldere, gezonde, jeugdig ogende glimlach die je altijd al wilde.

Als je je afvraagt, hoe kunt u het uiterlijk te verbeteren en het gevoel van uw glimlach, moet u uw tandarts vragen over het bleken van tanden d.m.v. LumiBrite tijdens uw volgende kantoor te bezoeken.


Wat veroorzaakt verkleuring van de tanden?

Verkleuring van de tanden kan worden veroorzaakt door genetica en veroudering, maar ook van bepaalde soorten medicatie, roken, bepaalde voedingsmiddelen en dranken, slechte mondhygiëne, of een combinatie van verschillende dingen.


Mijn tanden zijn niet zo wit als ik zou willen dat ze zijn. Ben ik een goede kandidaat voor een whitening procedure?

Als u geïnteresseerd bent in het hebben van een heldere, witte glimlach, raadpleeg dan uw arts tijdens uw volgende kantoor bezoek om meer te weten over uw mogelijkheden. Het LumiBrite whitening systeem is een geweldige manier om een witte glimlach te bereiken. Uw arts kan u meer informatie verstrekken en vragen beantwoorden.


Ik heb een gevoelige tanden. Kan ik nog steeds mijn tanden professioneel gebleekt?

LumiBrite is bedoeld voor alle patiënten, zelfs die met gevoelige tanden. Praat met uw arts om te achterhalen of LumiBrite de juiste keuze is voor u en uw glimlach.


Hoe lang duurt het om een verschil in de kleur van mijn glimlach op?

LumiBrite biedt een van de meest efficiënte tandenbleek-procedures beschikbaar. In slechts 30 minuten bent u in staat om te beginnen met het delen van je mooie glimlach met je familie, vrienden en iedereen die je ontmoet.


Hoe werkt het LumiBrite whitening systeem?

LumiBrite is een revolutionair systeem dat bij het bleken van tanden de krachtige effecten van de sterk oplichtende Plasma Arc Light, samen met professionele Teeth Whitening Gel combineert. De combinatie van licht en gel werken samen om u een wittere en prachtige glimlach te geven, in minder tijd dan andere vormen van tanden bleken.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over het LumiBrite whitening systeem, en hoe een heldere, witte glimlach uw leven kan veranderen, neem dan contact op met onze praktijk om vandaag nog een afspraak te maken.


 

Sapphire

De Sapphire lamp is ook zeer geschikt om tanden te bleken in combinatie met de Sapphire whitening gel.

Ondanks de uiteenlopende meningen over het effect van een lamp tijdens het bleekproces worden tanden slechts 3 tot 4 tinten witter wanneer de Sapphire lamp niet wordt gebruikt.

In vergelijkinging met andere lampen blijkt dat de Sapphire lamp de beste effectiviteit bewerkstelligt. Waar de concentratie van andere lampen door een geringe afstandstoename sterk afneemt, behoudt de Sapphire haar kracht.


Ontvang gratis een brochure over Bleken van 0900Dentist BV.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.