Klinieken die Facings aanbieden in Noord-Holland:
 

0900Dentist BVUw tanden gezond en stralend... 0900Dentist BV

Facings


Facings
Facings
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Facings worden gebruikt om onvolkomenheden aan tanden te repareren of te verhullen. Wanneer er bijvoorbeeld een hoekje van een tand is afgebroken of de tanden wat scheef staan, kan de tandarts dit met behulp van een facing corrigeren. Facings hebben een levensduur van vijf tot twintig jaar, afhankelijk van de slijtage die ze ondervinden. Heeft u de gewoonte om te tandenknarsen of nagelbijten dan zal de facing daar onder te lijden hebben. Beschadigingen aan facings zijn echter makkelijk te herstellen.

 

Lumineers

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor een stralend witte lach. Deze porceleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht en wit gebit. Waar tanden bleken slechts een tijdelijk en onvoorspelbaar resultaat biedt, krijgt u met Lumineers gegarandeerd, zonder risico's, witte tanden.

 

Slijpen van tanden en gevoelige injecties zijn overbodig. De tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit, waarna vervolgens de Lumineers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur worden geplaatst. Gevoelige tanden zijn daarmee uitgesloten.

Kleurstoffen hebben geen invloed op Lumineers, gele vlekken verdwijnen permanent onder de prachtig witte tanden.

Angst van patiënten voor de tandarts is niet langer nodig, gevoelige tanden zijn met Lumineers uitgesloten doordat Lumineers met minimale tandpreparatie direct geplaatst kunnen worden.

In een enkel geval wordt er licht bijgeslepen, maar dit beperkt zich tot de oppervlakte en er worden geen gevoelige tandstructuren aangetast.

 Lumineers kunnen indien gewenst elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd.

Lumineers zijn zuiver porseleinen facings die, in tegenstelling tot kunstof facings, veel duurzamer zijn, niet verkleuren en de tanden beschermen tegen vloeistoffen en andere voedsel invloeden.

Lumineers gaan zoals klinisch bewezen 20 jaar mee en matchen perfect met de natuurlijke tandstructuren waarmee u een prachtige witte lach krijgt.

Lumineers zijn super dun (0.2mm), kleurvast en van gepatenteerd Cerinate porselein gemaakt. Kunstof facings verkleuren door het gebruik van bijv. thee, koffie, wijn enz. Zij reageren op warm en koud en geven risico op lekkages waardoor carries vorming (gaatjes) voor de hand ligt.

Pijnloze behandeling: Dankzij de porseleinen Lumineers zijn de traditionele pijnlijke Veneers overbodig.

Lumineers van Cerinate zijn porseleinen veneers die een pijnloze methode bieden voor een permanent witte en stralende lach.
Uw Lumineers tandarts kan deze tandschildjes zo dun als een contactlens over uw tanden plaatsen zonder dat uw tanden hiervoor onherstelbaar bewerkt dienen te worden. Lumineers kunnen zelfs over bestaande bruggen en kronen worden geplaatst!

Met traditionele Veneers dient de gevoelige tandstructuur verwijderd te worden, alvorens deze geplaatst konden worden.

Met Lumineers is deze riskante bewerking overbodig, omdat de Luminers zo dun zijn dat ze op onbewerkte tandstructuren  geplaast kunnen worden.

Lumineers biedt een veilig en permanente oplossing als cosmetische behandeling voor onder meer verkleurde, bevlekte, beschadigde of scheefstaande tanden.

In slechts 2-3 tandartsbezoeken krijgt u een volledig nieuwe stralende lach die sinds de ontwikkeling van dit product klinisch en in de praktijk bewezen al minstens 20 jaar meegaan.

Tevens is de behandeling volledig omkeerbaar doordat de tandstructuur niet bewerkt hoeft te worden.

Lumineers worden pijnloos over je eigen tanden geplaatst zonder dat deze beschadigen. Daarmee zijn ze veiliger en duurzamer dan methoden waarbij agressieve bleekmiddelen en chemicaliën direct op het gebit aangebracht worden.

De kosten voor Lumineers zijn afhankelijk van de conditie van je gebit. Je kunt je tandarts verzoeken om een persoonlijk, vrijblijvend consult en prijsindicatie.

De voordelen van Lumineers zijn:

  • De tanden worden niet geslepen, de Lumineers kunnen worden verwijderd zonder dat de patiënt puntige geslepen tanden heeft.
  • De behandeling is vrijwel pijnloos.
  • Lumineers is geschikt voor personen met gevoelige tanden, doordat er zo min mogelijk aan de tand zelf wordt gezeten.
  • Verkleurde tanden, afgebroken puntjes, een spleet, deze kunnen allemaal worden verborgen met Lumineers.

 

Snap-on Smile

Snap-on smile is een dun bitje, een aligner, dat over de eigen tanden heen gaat. Je klikt het op je tanden. De behandeling voor een snap-on-Smile geschiedt zonder injecties en tand bewerking.

Ook wordt er geen lijm gebruikt om de Snap-on smile vast te zetten. Deze kan dus uitgenomen worden op elk gewenst moment. Om te kunnen eten of drinken, hoeft het bitje niet uit de mond te worden gehaald.

Wanneer u nog niet zeker bent over hoe een nieuwe lach eruit zal zien is snap-on Smile de uitkomst. U krijgt met deze oplossing een volledige reconstructie van uw gebit en u ziet direct resultaat !

De snap-on-smile is een Amerikaanse uitvinding en doet precies wat het belooft: een witte glimlach in een handomdraai.
Behalve als correctie voor normale tanden kan snap-on-Smile ook over implantaten geplaatst worden.


Ontvang gratis een brochure over Facings van 0900Dentist BV.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.