A KliniekenA Klinieken topklinieken voor plastische en cosmetische chirurgie A Klinieken

BorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Huidverjonging


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Huidverbetering is het mooier maken van de huid in de breedste zin van het woord.
Hieronder verstaan wij bij ACCZ | A Klinieken het verbeteren van de huidstructuur, conditie, kleur en vochtbalans van de huid. Alsmede het stimuleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen.

 

Wanneer begint huidveroudering?
Tussen het 25ste en dertigste levensjaar begint huidveroudering. Vanaf dat moment neemt de aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel af. Hierdoor zullen vanaf dat moment de eerste tekenen van veroudering ontstaan. De huid wordt langzaam aan slapper, verliest aan vocht en volume en begint rimpeltjes te vertonen. Vaak zijn de eerste tekenen hiervan zichtbaar rondom de ogen.

 

Hoe gaat een huidverbeterende behandeling in zijn werk?
Bij ACCZ | A Klinieken wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden voor huidverbetering. Huidverbetering kan bereikt worden door behandeling met de GentleMax Pro (Alexandrite) laser, CO2 RE (Candela) en de Emerge (fractional laser). Deze behandelingen worden al dan niet in combinatie met een huidverzorgingsadvies, microdermabrasie of peeling uitgevoerd. Door de lasers wordt de aanmaak van elastine, collageen en bindweefsel in de huid gestimuleerd. Hierdoor zal de vochtbalans en structuur van de huid verbeteren. Fijne lijntjes zullen verdwijnen en de huid zal weer veerkrachtiger aanvoelen. Uw huid zal er frisser en gezonder uitzien. Voor meer informatie over behandeling met de GentleMax Pro laser, de fractional laser en de CO2 laser klikt u op het betreffende laserapparaat.


Ontvang gratis een brochure over Huidverjonging van A Klinieken.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.