Klinieken die Borstcorrectie aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Borstcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Wat is een borstlift/borstcorrectie?

Zwaartekracht of zwangerschap. Dieet, hormoonhuishouding of erfelijke aanleg; wanneer je ontevreden bent met de vorm of het volume van je borsten kan je dat psychisch behoorlijk belasten. Een borstcorrectie, met of zonder vergroting, is dan vaak een goede oplossing.
Gelukkig is een borstcorrectie inmiddels alom geaccepteerd en wordt de ingreep 1000-en keren per dag uitgevoerd. Op zich een veilig gevoel. In het verleden en ook nu zijn er veel misverstanden over het gebruik en de betrouwbaarheid van de verschillende typen implantaten.

Hoe verloopt een borstcorrectie?

Bij een borstlift wordt het borst- en vetweefsel dat door zwangerschap of vermagering minder stevig is geworden, opnieuw gemodelleerd tot een stevige borst. Eventueel kan de borst verkleind worden indien dat nodig blijkt te zijn. De plastisch chirurg tekent op voorhand de markeringen op de borst. De ingreep vindt plaats onder volledige narcose en duurt tussen de 2 en 3 uur. Het uiteindelijke litteken is een litteken rondom de tepel en een recht litteken van de tepel naar de plooi onder de borst. Soms dient ook een litteken in deze plooi gemaakt te worden. Deze beslissingen worden op voorhand tijdens het consult genomen in samenspraak met u. Via deze littekentjes worden de borsten geremodelleerd en opnieuw gehecht. De huid wordt gehecht met een onderhuidse draad, zodat enkel de knoopjes afgeknipt moeten worden. Een drain blijft aanwezig om het vocht te draineren na de ingreep. Meestal kan die verwijderd worden na 24-48 uur, maar dit varieert per borstoperatie.
Borstcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd in het ziekenhuis in Roeselare of in de kliniek in Gent, waar de plastisch chirurgen werkzaam zijn. Het consult en de nacontroles vinden gewoon plaats in de kliniek in Breda. Onze plastisch chirurgen staan zeer goed bekend om hun borstcorrecties.


Ontvang gratis een brochure over Borstcorrectie van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.