Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Borstvergroting


Boven: voor borstvergroting <br> Onder: na borstvergroting
Boven: voor borstvergroting
Onder: na borstvergroting
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Het vergroten van de borsten met implantaten of met eigen lichaamsvet.

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting is vandaag de dag één van de meest uitgevoerde ingrepen. Een borstvergroting geeft vrijwel altijd een gegarandeerd mooi resultaat met minimale littekens. De algemene tevredenheid over deze ingreep is dan ook zeer hoog. Onze plastisch chirurgen staan bekend om hun borstoperaties. Ze worden jaarlijks uitgenodigd om te spreken op internationale congressen.
Dr. M. Vandevoort en Dr. G. Fabre zijn als staflid verbonden aan het UZ in Leuven en staan bekend om hun borstchirurgie.

Soorten implantaten

ABC Clinic gebruikt enkel de veiligste implantaten die voorhanden zijn. Onze plastisch chirurgen werken met Natrelle (voorheen McGhan), Polytech en Mentor. Dit zijn de veiligste protheses die er wereldwijd bestaan.
Verder kan een borstvergroting ook met eigen vetweefsel gebeuren. Hierbij wordt elders op plaatsen waar een vetoverschot aanwezig is vet weggezogen en wordt dit vet, na reiniging, ingespoten in de borst om de borst te vergroten. Het grote voordeel van deze techniek is dat er gewerkt wordt met eigen weefsel en dat men dus geen lichaamsvreemd materiaal inbrengt (geen kans op kapselvorming).

De ingreep

De borstvergrotingen en borstcorrecties worden bij ABC Clinic uitgevoerd in de ziekenhuizen te Roeselare of in de kliniek in Gent, waar de plastisch chirurgen werkzaam zijn. Dit gebeurt onder algehele narcose. Het consult en de controles vinden gewoon plaats in onze kliniek in Breda.
Juist voor de ingreep worden er door de plastisch chirurg verschillende markeringen aangebracht op de borst. De incisie, langs waar de prothese wordt aangebracht, kan in de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi onder de borst gelegen zijn. De plaats van de incisie hangt af van het type en model van het implantaat en de voorkeur van de chirurg en de cliënt. Via deze incisie wordt door de chirurg een ruimte voor het implantaat gecreëerd. Deze ruimte is ofwel juist onder het klierweefsel gelegen ofwel onder de grote borstspier. Bij de dual-plane techniek wordt het bovenste gedeelte van het implantaat onder de borstspier geplaatst en het onderste gedeelte onder de klier. Dit geeft de mooiste resultaten met de minste complicaties. Echter, het is niet zo dat de dual-plane techniek altijd te prefereren is. Na het plaatsen van het implantaat wordt de incisie gehecht. In normale omstandigheden is het niet nodig om buisjes of drains achter te laten om het wondvocht of te voeren. De totale duur van de operatie bedraagt ongeveer 40 minuten.

Na de ingreep

U mag de dag zelf nog het ziekenhuis verlaten. Belangrijk is dat er gedurende vier weken dag en nacht een goed aansluitende sportbeha gedragen wordt om het implantaat op zijn plaats te houden. Onmiddellijk na de ingreep is de borst nog gezwollen en gespannen. Dit normaliseert binnen de 2-3 maanden waarna het uiteindelijke resultaat beoordeeld kan worden. De pijn na de ingreep duurt meestal ongeveer 4 dagen. Met behulp van pijnstillers (paracetamol) kan deze goed onder controle gehouden worden. De hechtingen worden na 10 tot 14 dagen verwijderd.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.