Klinieken die Diverse injectables aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Diverse injectables


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Vroeger was een facelift de enige mogelijkheid om het gezicht een jeugdiger uitstraling te geven en rimpels glad te strijken. Tegenwoordig zijn er veel minder ingrijpende technieken, waaronder het toepassen van injectables. Dit zijn inspuitmiddelen die vulling of stevigheid aan de huid geven (de fillers), of middelen die een uitwerking hebben op onderhuidse processen, zoals botuline toxine (Botox).

Het is goed mogelijk om tijdens een en dezelfde behandelsessie meerdere gebieden te behandelen. Voor de meeste soorten fillers is een verdoving niet nodig. Er wordt gewerkt met zeer dunne naaldjes en de filler wordt in de huid of het onderhuidse weefsel gespoten. Indien gewenst kan het huidoppervlak worden verdoofd met een crème. Alleen bij de mond, waar de huid zeer gevoelig is, wordt meestal een plaatselijke verdoving gegeven. De tijdsduur van de behandeling varieert van vijftien tot dertig minuten. Na de behandeling zal de huid er rood en gezwollen uitzien en er is een kleine kans op blauwe plekjes die overigens snel verdwijnen.


Ontvang gratis een brochure over Diverse injectables van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.