ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Facelift/MACS-Lift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Wat is een Facelift?
Bij een facelift wordt een driedimensionale herstructurering uitgevoerd van de weefsels van het gelaat: huid en onderhuids vet. Vanaf de leeftijd van 40 jaar ontstaan namelijk plooien en uitzakkingen, voornamelijk rond de mond, de kaken en de wangen.  Waar men vroeger dacht dat vooral huid moest worden weggesneden is de laatste 10 jaar vooral de nadruk gelegd op het naar omhoog trekken van onderhuids vet; de huid wordt dan hierover gedrapeerd en vaak moet maar een kleine hoeveelheid huid worden weggesneden. Tijdens het consult met de plastisch chirurg zal gekeken worden naar uw specifieke situatie en worden de mogelijkheden van een liquid facelift ook besproken.

Gratis consult Facelift?
De informatie op onze website is vrij beknopt. Dit is bewust omdat ieder individu vraagt om een persoonlijke aanpak. Het belang van een consultgesprek is daarom ook van groot belang. Vandaar dat de consulten ook gratis zijn. Zo kunnen we uw individuele situatie bekijken en u een goed en eerlijk advies geven.
Er is tijdens het consult ook voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Het consult is altijd ook met de behandelend chirurg.

 


Ontvang gratis een brochure over Facelift/MACS-Lift van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.