ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Handverjonging


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 30 minuten
Kosten: vanaf 595 euro
Verdoving: verdoving zit in het product
Verzekering: Nee

Het verjongen van de handen met behulp van Radiesse.

Wat is handverjonging?

Iedereen denkt bij fillers of injectables direct aan het gelaat. Echter, de handen zijn vaak lichaamsonderdelen die de leeftijd van (met name) vrouwen verraden. Mooie verzorgde handen zijn voor veel vrouwen net zo belangrijk als de rest van een verzorgd uiterlijk. Door volumeverlies onder de huid krijgt de handrug een "ingevallen" aspect. De aders en pezen worden hierdoor beter zichtbaar. Hierbij verliest de huid aan soepelheid, waardoor rimpeltjes ontstaan.Wij kunnen het volume onder de huid van de handrug weer aanvullen met injectables. ABC Clinic gebruikt vooral Radiesse om de handen te verjongen. De behandeling kan gecombineerd worden met een peeling of een Obagi behandeling om de pigmentvlekken aan te pakken..Gevolg zijn stralende goede verzorgde handen. Handverjonging wordt met name bij vrouwen uitgevoerd in combinatie met gelaatsbehandelingen (facelift of injectables). Daarnaast is handverjong erg populair bij vrouwen die beroepsmatig bezig zijn met hun handen.

De behandeling

De arts van de ABC Clinic zal extra volume aan uw handen geven door het gebruik van Radiesse. Deze filler geeft extra volume aan uw handen waardoor onderliggende structuren als botjes en aderen minder zichtbaar worden. Daarnaast stimuleert Radiesse de eigen collageenproductie. Radiesse wordt vooraf gemixt met een verdovingsvloeistof waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Radiesse wordt geïnjecteerd en vakkundig uitgemasseerd.

Het resultaat

Het resultaat van een handverjonging is direct zichtbaar en houdt 12 maanden aan.

 


Ontvang gratis een brochure over Handverjonging van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.