ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Jukbeenderen accentueren


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Jukbeenderen kunnen worden geaccentueerd met behulp van een prothese. Er zijn verschillende soorten prothesen. Om tot een juiste beslissing te komen zult u uitgebreid met de arts bespreken welk materiaal voor u het best geschikt is. De prothese wordt ingebracht door een sneetje in de mond. Dit gebeurt onder een lokale verdoving met sedatie. Dit betekent dat u alleen daar waar nodig is wordt verdoofd, maar dat u tijdens de behandeling wel in slaap bent. Het is ook mogelijk om vulling aan te brengen door middel van een injectiemethode. Ook hiervoor dient u eerst met uw arts te overleggen. Na ongeveer twee weken kunt u de resultaten van de behandeling gaan zien, daarvoor zal uw gezicht nog wat gezwollen zijn. De accentuering van jukbeenderen geeft het gezicht een goede balans en een krachtige, evenwichtige uitdrukking. Met een relatief kleine ingreep die geen zichtbare littekens achterlaat is dit een goede manier om uw gelaat een make-over te geven. Het resultaat is blijvend. Het is echter ook mogelijk om de prothese eenvoudig weer te verwijderen als dat nodig mocht zijn.


Ontvang gratis een brochure over Jukbeenderen accentueren van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.