Klinieken die Liposculptuur aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Liposculptuur


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Het verwijderen van overtollig onderhuids vet. ABC CLINIC is een expert op het gebied van liposculpture en bereikt resultaten die door andere klinieken niet te overtreffen zijn.
Voorheen werden er in Breda dagelijks alleen maar liposculpture-behandelingen uitgevoerd door Dr. de Mahieu en Dr. Delepierre.

Waarvoor is Vibro-liposculpture geschikt?
Vibro-Liposculpture is een verfijnde vorm van liposuctie. Liposculpture wordt gedaan bij abnormale vetophopingen op plaatsen als hals, buik, maag, heupen, billen, benen, kuiten etc.
Het gaat dan om plaatselijke vethopingen bij personen die overigens niet overmatig dik zijn. Liposculpture is dus niet bedoeld als alternatief voor verminderen van overgewicht! Liposuctie geeft de beste resultaten bij mensen met een stabiel gewicht.

Wat is Vibro-liposculpture?
Vibro-liposculptuur is de meest recente techniek om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule, die vibreert. Op deze manier wordt het vet eerst vloeibaar gemaakt, waardoor het geaspireerd (weggezogen) kan worden zonder de overige structuren te kwetsen.

Verschil vibro-liposculpture met de klassiek liposuctie:
- De vibro-liposculpture werkt uitsluitend op de vetcellen, zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen.
- De vibro-liposculpture veroorzaakt binnen bepaalde grenzen een lifting-effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen hierdoor de huid op.

Voorafgaand 
Voorafgaand aan de ingreep stelt de behandelende arts de techniek voor aan u, voert naast een algemeen onderzoek een preoperatieve balans uit en bespreekt dan de te behandelen zones.

De ingreep
Op de behandeldag worden de zones afgetekend. Om vergelijkingspunten te hebben neemt de arts altijd foto’s. In een eerste fase wordt er in een natuurlijke plooi van de huid een minuscule incisie gemaakt. Dan wordt er met een kleine injectienaald een oplossing van xylocaïne en fysiologisch serum ingespoten. Dit alles heeft een lokaal verdovende werking. 
Na een korte pauze kan de tweede fase van de ingreep beginnen. Door dezelfde insnede steekt de arts de canule die met een bepaalde frequentie trilt, waardoor het vet vlot kan worden weggezogen. Op het einde van de ingreep kunt u precies zien hoeveel vet er is verwijderd.

Na afloop van de ingreep voelt u alleen een soort stijfheid gedurende ongeveer 48 uur. Er ontstaan zwellingen op de behandelde plaatsen, die acht á tien dagen kunnen aanhouden. Na de ingreep kunt u zelf geen auto rijden. U krijgt de precieze instructies natuurlijk ook mee van ons.

U draagt na de ingreep een elastische panty, welke u een week dag en nacht en drie weken alleen overdag moet dragen. Na ongeveer zes weken is het proces voltrokken. Pas dan kunnen we het resultaat evalueren. De verbetering verloopt verder tot ongeveer drie maanden na de ingreep. Het figuur is werkelijk gemodelleerd en het is blijvend op de voorwaarde dat u uw lichaam goed blijft verzorgen. Nadien worden er ook op de controledata foto's gemaakt om het resultaat goed te kunnen beoordelen.

Gratis consult liposculpture?
De informatie op onze website is vrij beknopt. Dit is bewust gedaan omdat ieder individu vraagt om een persoonlijke aanpak. Ieder lichaam is weer anders. Het belang van een consultgesprek is daarom ook van groot belang. Vandaar dat de consulten ook gratis zijn bij ABC CLINIC. Zo kunnen we uw individuele situatie bekijken en u een goed en eerlijk advies geven.
Er is tijdens het consult ook voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Het consult is altijd ook met de behandelend chirurg.

 


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.