ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Liposuctie Gelaat


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Het verwijderen van een onderkin of een teveel aan vet bij de kin-, kaak- of halsstreek.
Ook kan men last hebben van sterk afhangende mondhoeken (hamsterwangen) die prima behandeld kunnen worden.

 

Welke arts of chirurg?

De liposculptuur van de kin wordt uitgevoerd door drs. de Mahieu. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met deze ingreep.

 

Verdoving

De liposculptuur van de onderkin vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

 

De behandeling

Bij een liposculptuur van de kin maakt de arts zeer kleine incisies onder de kin. Door de incisies wordt een zeer fijne canule gebracht. De canule is op een afzuigapparaat aangesloten en de arts of plastisch chirurg beweegt de canule zeer precies onder de huid naar de plekken waar het vet verwijderd moet worden. Hij modelleert de kin als het ware.

 

Techniek

De artsen van ABC Clinic werken met de vibro-liposuctie (vibro-liposculpture). Deze techniek leidt tot de mooiste resultaten. Belangrijk voor de cliënt is dat er geen weefsel beschadigd wordt tijdens de behandeling. Bij de vibro-liposculpture stopt de trillende canule zodra de canule met ander weefsel in contact komt. Daarnaast leidt het tot minder oedeem, minder blauwe plekken en is het herstel sneller. Daarbij zorgt het voor een enigszins liftend effect.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u al snel naar huis. U wordt ontslagen door de arts of chirurg. U kunt niet zelf naar huis rijden en wij raden ook aan om niet met het openbaar vervoer te komen. Het beste wordt u gebracht en opgehaald door uw partner, vriend of kennis. Wij raden te allen tijde ook een overnachting in ons Zorghotel Merlinde aan. Hier krijgt u 24 uur post-operatieve zorg en 3 heerlijke maaltijden. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel (beste hotelconcept van 2012!)

 

Resultaat

Een liposuctie van de kin leidt tot zeer mooie resultaten. Let er op dat u zich laat behandelen door een arts of plastisch chirurg met veel ervaring. Check hierbij onze checklist voor de keuze van een arts of chirurg.

 

Kosten

Een liposuctie van de onderkin kost € 1195,- Een consult is te allen tijde noodzakelijk voor een persoonlijk advies, ieder lichaam en gezicht is namelijk anders.

 

Foto's

Voor foto's verwijzen wij u naar onze facebook pagina. Hier vindt u foto's en filmpjes. Vergeet ons gelijk niet te 'liken'.

 

Consult liposuctie onderkin?

Heeft u interesse in een liposuctie van de onderkin en wilt u weten wat de mogelijkheden bij u zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consultgesprek met de plastisch chirurg of cosmetisch arts. Er is tijdens het consult alle gelegenheid om vragen te stellen. Voor een consult liposuctie kunt u ons bellen op 076 - 542 31 54.


Ontvang gratis een brochure over Liposuctie Gelaat van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.