Klinieken die MACS-lift aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

MACS-lift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Lifting van de onderste twee derden van het gezicht (wangen, kaaklijn). De MACS-lift wordt vaak in combinatie met een onderooglidcorrectie uitgevoerd.  MACS-lift is een ideale behandeling bij een vermoeide uitstraling van het gezicht rond de wangen en kaak.

Wat is een MACS-lift?

De MACS-lift is een ideale behandeling bij een vermoeide uitstraling van het gezicht rond de wangen en kaak.
MACS staat voor Minimal Access (= minimaal kleine incisie) Cranial Suspension (= optrekken naar de kruin). Een MACS-lift is een operatie waarbij de plooien en de rimpels van de huid ter hoogte van de wangen, kaaklijn en hals strakker worden getrokken. Meestal gebeurt dit samen met de dieper gelegen weefsellagen. Een MACS-lift is minder belastend en minder uitgebreid dan een volledige facelift. De ingreep heeft geen effect op de voorhoofdrimpels, rimpels rond de mond en de oogleden. Bijna altijd wordt de ingreep gecombineerd met een correctie van de onderoogleden. Er wordt tijdens het consult bekeken of er tevens een hals-, wenkbrauw- of voorhoofdslift uitgevoerd moet worden.
De plastisch chirurg zal dit samen met u tijdens het consult analyseren. Het consultgesprek is dus van groot belang bij een MACS-lift.

Welke arts voor de MACS-lift?

De MACS-lift wordt uitgevoerd door een van onze 4 plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen drs. Stefaan van den Berge en drs. Pieter Vermeulen zijn, behalve werkzaam bij ABC Clinic, ook werkzaam bij de uitvinders van de MACS-lift in Gent. De MACS-lift wordt daar ook veelal uitgevoerd (E:MC2) door drs. Pieter Vermeulen en drs. Stefaan van den Berge.  Zij werken daar met een zeer ervaren en op elkaar ingespeeld team. Drs. Gerd Fabre en drs. Marc Vandevoort hebben veel ervaring met de MACS-lift. Zij voeren de behandeling in Roeselare uit.
Let er op dat veel artsen adverteren met de MACS-lift maar deze niet uitvoeren zoals het zou moeten. De MACS-lift is geen MINI-lift!
TIP: Vraag tijdens een consult gerust wat de chirurg van de techniek weet en waar de chirurg zijn/haar kennis opgedaan heeft. De MACS-lift mag men, nogmaals, niet verwarren met de mini-lift!

Verdoving bij MACS-lift

De MACS-lift kan zowel onder plaatselijke als onder algehele verdoving worden uitgevoerd.

Resultaat MACS-lift

Een MACS-lift leidt tot zeer mooie resultaten. Let er op dat u zich laat behandelen door een plastisch chirurg met veel ervaring met deze ingreep. Hoeveel ervaring heeft de plastisch chirurg met de MACS-lift en waar heeft hij de opleiding gevolgd voor deze unieke ingreep?

Kosten MACS-lift

Een MACS-lift is mogelijk vanaf € 5500,-. Een consult is altijd noodzakelijk. Veelal wordt de MACS-lift uitgevoerd in combinatie met een ooglidcorrectie en eventueel een hals- en/of voorhoofdslift. Dit wordt tijdens een consult bekeken.

Consult MACS-lift?

Heeft u interesse in een MACS-lift en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Er is tijdens het consult voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Het consult is altijd ook met de behandelend plastisch chirurg. Voor een vrijblijvend consult omtrent een MACS-lift kunt u ons bellen op 076 - 542 31 54.


Ontvang gratis een brochure over MACS-lift van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.