ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Neuscorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 30 minuten
Kosten: vanaf 250 euro
Verdoving: ja
Verzekering: Nee

Tijdelijke langdurige niet-chirurgische neuscorrectie met behulp van een filler.


Wanneer is de behandeling voor u geschikt?

Wanneer de vorm van uw neus niet helemaal past bij uw ideale look, wanneer u uw neuspunt iets wilt liften, u de neusbrug wilt herstellen, u een assymetrie wilt herstellen, of u een bultje wilt corrigeren, is een tijdrovende en kostbare chirurgische ingreep niet meer nodig. Met een korte en eenvoudige behandeling met Radiesse kunnen kleine neusimperfecties gemakkelijk worden gecorrigeerd.

Wat is een neuscorrectie?

Tot voor kort betekende een neuscorrectie veelal een chirurgische ingreep, waarbij patiënten soms weken uit de roulatie waren, met zwellingen en een pijnlijk herstel. Als u uw trekken wilt verbeteren en uw zelfvertrouwen wilt vergroten zonder invasieve chirurgische ingrepen, zonder de bijhorende littekens en zonder te moeten wachten op resultaat, kan Radiesse een oplossing zijn.

De behandeling

De arts zal uw neus, indien gewenst, vooraf verdoven. Omdat Radiesse tegenwoordig gemixt wordt met een verdovingsvloeistof is dit niet per se noodzakelijk. De behandeling zal veelal niet langer dan 30 minuten in beslag nemen en u kunt direct weer naar huis.

Het resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar en blijft 12 tot 36 maanden zitten. Artsen die neuscorrecties met behulp van fillers uitvoeren kennen een hoge patiënttevredenheid en een langdurige werking. Een tijdelijke neuscorrectie is ook ideaal voor mensen die een neuscorrectie overwegen.

 


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.