ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Obagi Blue-Peel


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een unieke behandeling om hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan.

Wat is Obagi?

Obagi zorgt voor een substantiële verbetering van de huid! Obagi wordt door een arts voorgeschreven. Het is een huidbehandelingssysteem dat de huid transformeert op cellulair niveau om u te helpen aan een gezonde, jonger uitziende huid. Vermindert hyperpigmentatie (verkleuring), ouderdomsvlekken en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels in aangezicht.
Het systeem dringt diep door in de huid en herstelt schade aan de huidcellen, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de celfuncties van de huid en helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

Obagi-Nu-Derm

- Verkorting van de doorlooptijd van nieuwe huidcellen naar de oppervlakte, waardoor een zachtere huid, verminderde rimpels en verhoogde huidweerstand ontstaan.
- Vermindering van plaatselijke pigmentatie (sproeten en ouderdomsvlekken) en voorkoming van nieuwe hyperpigmentatievorming.
- Verhoging van de uniformiteit van cellen in de diepste huidlaag voor een betere huidstructuur en een uitgebalanceerde, gelijkmatigere huidskleur.
- Versterking van de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere, minder kwetsbaar uitziende huid. - Verhoging van het voedingsstoffengehalte, ter bevordering van een natuurlijke hydratatie en circulatie, waardoor een soepele, gezonde en stralende huid ontstaat.

Gratis consult Obagi?

U kunt een afspraak maken bij drs. Katja Valera Holthus, drs. Joost Kroon of drs. Gerd Fabre. U kunt bellen met 076 - 542 31 54 of u klikt hier voor een aanvraag per mail.

Videofragment Obagi behandeling


Ontvang gratis een brochure over Obagi Blue-Peel van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.