Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 60 - 180 minuten
Kosten: vanaf 1000 euro
Verdoving: plaatselijk
Verzekering: Nee

Verwijdering van het teveel aan onderhuids vetweefsel van de boven- en/of onderoogleden.

Wat is een ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties behoren al sinds jaar en dag tot de populairste cosmetische ingrepen wereldwijd. Veel mannen en vrouwen krijgen te maken met overtollige huid boven de ogen of wallen of donkere kringen onder de ogen. Vaak is dit erfelijk bepaald en heeft men al op vrij jonge leeftijd last van wallen of hangende oogleden. Ook komt het voor bij mensen die een verdrietige of vermoeiende tijd hebben gehad. Op termijn krijgt vrijwel iedere man of vrouw hiermee te maken. De een wat meer en/of vroeger dan de ander. Het gevolg is vaak een vermoeide uitstraling.

De behandeling

Allereerst wordt door de plastisch chirurg afgetekend hoeveel huidweefsel er verwijderd zal gaan worden. Vervolgens wordt onder plaatselijke verdoving de overtollige huid weggesneden, inclusief eventueel aanwezig overtollig vetweefsel. Daarna worden zo nodig kleine bloedende vaatjes dichtgebrand en wordt de huid weer gesloten met hechtingen. Bij een ooglidcorrectie wordt meestal een incisie gemaakt aan de binnenzijde van het ooglid, waardoor er geen zichtbaar litteken aanwezig is.

Het resultaat

Na de behandeling zal het gebied rondom uw ogen wat gezwollen zijn. Ook zijn er bloeduitstortingen mogelijk. U kunt dit proberen te voorkomen door drie weken vóór de behandeling geen alcohol, koffie en thee, aspirines en bloedverdunners te gebruiken. Daarbij kunnen Arnica druppels gebruikt worden. Mocht er zwelling en bloeduitstortingen ontstaan kunnen koude kompressen helpen om dit ongemak zo snel mogelijk te bestrijden. U zult ongeveer een week minder toonbaar zijn.

Gemiddeld heeft u vijf tot vijftien jaar plezier van de ingreep. Het hangt sterk af van het verouderingsproces dat ook na de ingreep natuurlijk doorgaat. Erfelijke factoren zijn hierop van invloed, maar ook roken, drinken en overmatig zonlicht beïnvloeden dit proces.

 


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.