Klinieken die Radiesse aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Radiesse


Radiesse neus-lippenplooi
Radiesse neus-lippenplooi
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 30 minuten tot 2 uur
Kosten: vanaf 395 euro
Verdoving: verdoving zit in het product
Financering: nee
Verzekering: Nee

We gebruiken Radiesse voor de behandeling van rimpels en handen. Ook wordt Radiesse gebruikt voor de behandeling van neuzen, facelifts en wenkbrauwliften.

Waarvoor is Radiesse geschikt?
- Neus-lippenplooien;
- Marionetlijnen;
- Jukbeenderen;
- Wangen;
- Neuscorrectie;
- Kaaklijn;
- Kin en kinplooien;
- Handverjonging;
- Liquid facelift
- Neuscorrectie 

Wat is Radiesse?

Radiesse is gemaakt van calcium-hydroxylapatiet (CaHA) microdeeltjes die zweven in een gel op waterbasis. De bestanddelen van CaHA, calcium en fosfaat, komen voor in het lichaamseigen weefsel. Radiesse is dus 100% biocompatibel, en als gevolg daarvan is er geen allergietest nodig voorafgaand aan de behandeling. Na de injectie zorgen de microdeeltjes en de gel voor een onmiddellijke correctie. De gel wordt over een tijdspanne van enkele maanden door het lichaam opgenomen. Ondertussen stimuleren de microdeeltjes de aanmaak van natuurlijk lichaamseigen collageen, zodanig dat de gel langzaam hierdoor vervangen wordt. Het resultaat ziet er daarom heel natuurlijk uit en voelt ook zo aan.
Door de stimulatie van collageen zijn de resultaten langduriger dan bij de meeste andere fillers. De bestanddelen van Radiesse zijn 100% biologisch afbreekbaar en worden daarom in de loop der tijd veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.
Radiesse is door de gezondheidsinstanties in Europa goedgekeurd met CE-certificering en heeft meerdere FDA-goedkeuringen (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten. Radiesse behoort wereldwijd tot de top 3 van meest gebruikte fillers.
Radiesse is niet geschikt voor de behandeling van zeer oppervlakkige lijntjes noch voor de behandeling van dynamische fronsrimpels op het voorhoofd en rond de ogen.
Hiervoor zijn hyaluronzuren, zoals Restylane, Juvederm en Teosyal beter geschikt.Ontvang gratis een brochure over Radiesse van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.