Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Noord-Brabant:
 

ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Schaamlipcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Kosten: 1300 euro
Verdoving: ja, plaatselijk of algeheel
Verzekering: Nee

Wat is een schaamlipcorrectie?

Een schaamlipcorrectie is een relatief kleine ingreep waarbij de binnenste schaamlippen verkleind worden of waarbij de schaamlippen gecorrigeerd worden na bijvoorbeeld een of meerdere zwangerschappen. Het komt ook voor dat de schaamlippen vervormd zijn tijdens de bevalling. De reden om een schaamlipcorrectie te overwegen kan zijn dat u pijn heeft van te grote binnenste schaamlippen bij bijvoorbeeld fietsen of sporten. Ook kan u geremd zijn in uw seksuele leven door de te grote schaamlippen.

De behandeling

Een schaamlipcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Tijdens de operatie wordt het huidoverschot van de kleine schaamlippen verwijderd. Hierdoor worden de binnenste schaamlippen kleiner dan de buitenste schaamlippen. De incisie die de chirurg maakt wordt met oplosbaar hechtmateriaal gehecht. Dit zorgt ervoor dat de snede achteraf bijna niet meer te zien is. Na de operatie is het aan te raden om de eerste dagen geen strakke broeken te dragen. Na ongeveer een week kunt u weer aan het werk. Sporten en seksuele gemeenschap worden de eerste zes weken afgeraden. 

Het resultaat

Na de operatie is het wondgebied in het begin gespannen. Hiervan moet u niet schrikken. Na een aantal weken zijn alle zwellingen en bloeduitstortingen verdwenen en ziet u al goed resultaat. Het uiteindelijke resultaat is pas na enkele maanden zichtbaar. De binnenste schaamlippen vormen dan meestal een natuurlijker geheel met uw lichaam.

 


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.