ABC ClinicABC Clinic ABC Clinic

BorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Vibroliposculptuur


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Vibro-liposculpture is een verfijnde vorm van liposuctie en wordt toegepast bij abnormale vetophopingen op plaatsen als hals, buik, maag, heupen, billen, benen, kuiten en dergelijke.

Vibro-liposculpture is de meest recente techniek om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule, die vibreert. Op deze manier wordt het vet vloeibaar gemaakt waardoor het vervolgens weggezogen kan worden zonder de overige structuren te kwetsen.

Voor de ingreep

Voorafgaand aan de ingreep legt de behandelend arts de techniek uit aan u. Hij stelt tijdens een algemeen onderzoek een preoperatieve balans op en bespreekt dan, in overleg met u, de te behandelen zones.

De ingreep

Op de behandeldag worden de zones afgetekend. Om vergelijkingspunten te hebben nemen we foto's.
In een eerste fase wordt er in een natuurlijke plooi van de huid een minuscule incisie gemaakt. Dan worden met een kleine injectienaald een oplossing van Xylocaïne (verdoving) en een fysiologisch serum ingespoten. Dit alles heeft een lokaal verdovende werking.
Na een korte pauze van 20 minuten kan de tweede fase van de ingreep beginnen. Door dezelfde incisie brengt de arts de canule in. De canule trilt met een bepaalde frequentie waardoor het vet vlot kan worden weggezogen. Op het einde van de ingreep kunt u precies zien hoeveel vet er is verwijderd.
Na afloop van de ingreep voelt u een soort stijfheid gedurende ongeveer 48 uur. Er ontstaan zwellingen op de behandelde plaatsen, die 8-10 dagen kunnen aanhouden. Na afloop krijgt u ook precieze instructies mee. U kunt zelf geen auto rijden.
U draagt na de behandeling een elastische panty, die u een week dag en nacht en 3 weken alleen overdag moet dragen. Na ongeveer 6 weken is het proces voltrokken. Pas dan kunnen we het resultaat evalueren. De verbetering verloopt verder tot ongeveer 3 maanden na de ingreep.
Het figuur is werkelijk gemodelleerd en het resultaat is blijvend, op voorwaarde dat u uw lichaam goed blijft verzorgen natuurlijk. Ook op de controledata worden foto's gemaakt om het resultaat goed te kunnen beoordelen.


Ontvang gratis een brochure over Vibroliposculptuur van ABC Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende kliniek bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.