Klinieken die Pigmentvlekken aanbieden in Groningen:
 

A KliniekenA Klinieken topklinieken voor plastische en cosmetische chirurgie A Klinieken

BorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Pigmentvlekken


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid welke meestal donker van kleur zijn. De donkerkleurige pigmentvlekken worden ook wel hyperpigmentaties genoemd. Lichte pigmentvlekken worden hypopigmentaties genoemd. Bekende en veel voorkomende pigmentvlekken zijn sproeten en zonnevlekken.

 

Hoe ontstaan pigmentvlekken?
Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een abnormale productie van pigment (melanine). Hierdoor wordt het als een vlek zichtbaar op het huidoppervlak. Er zijn veel verschillende soorten pigmentvlekken. Pigmentvlekken kunnen ontstaan na een ontstekingsreactie zoals na acne of wondjes. Dit wordt ook wel postinflammatoire hyperpigmentatie genoemd. Ook kunnen pigmentvlekken ontstaan door overmatige blootstelling aan zonlicht, zoals ouderdomsvlekken (lentigo solaris). Deze pigmentvlekken worden dan ook vaak gezien in het gezicht, op de handen en decolleté.

 

Hoe kunnen pigmentvlekken behandeld worden?
Voor behandeling van pigmentvlekken kan bij ACCZ | A Klinieken gebruik gemaakt worden van verschillende lasers, namelijk de Alexandrite laser (GentleMax Pro), de Q-Switched laser (Alex TriVantage) en eventueel de CO2 laser. Tevens kunnen pigmentvlekken behandeld worden met crèmes al dan niet in combinatie met peelings. Bescherming tegen de zon is erg belangrijk ter voorkoming van pigmentvlekken en om verergering tegen te gaan. Voor meer informatie over behandeling met de Alexandrite laser, de Q-Switched laser en CO2 laser klikt u op het betreffende laserapparaat.


Ontvang gratis een brochure over Pigmentvlekken van A Klinieken.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.