A KliniekenA Klinieken topklinieken voor plastische en cosmetische chirurgie A Klinieken

BorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Siliconenprothese


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Siliconen prothesen worden gebruikt om het formaat of de vorm van borsten te veranderen. De prothesen worden meestal via een snede in de huidplooi onder de borst ingebracht. Het is ook mogelijk om ze via een snede in de oksel of naast de tepel in te brengen. De prothesen worden tussen de borstklier en de borstspier geplaatst, of onder de borstspier direct op de ribben. De prothese zelf bestaat uit siliconen, de vulling van de prothese kan van verschillende oplossingen worden gemaakt.

Veel vrouwen ervaren een borstvergroting als een positieve impuls op hun zelfvertrouwen. De weerslag die dit effect op het algemene welzijn heeft, is niet te ontkennen. Een borstvergroting blijft echter een ingrijpende behandeling. In een persoonlijk gesprek met uw plastisch chirurg worden alle voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet. Op die manier komen we voor iedere patiënt tot een bevredigende oplossing voor de klachten.


Ontvang gratis een brochure over Siliconenprothese van A Klinieken.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.