AlizonneAlizonne preventieve en cosmetische geneeskunde Alizonne

Liposculptuur


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Liposculptuur

Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn de eerste vereisten, wanneer het gaat om het handhaven van onze gezondheid en lichaamsvorm. Toch is dat niet voldoende, de veroudering tekent ons lichaam en daarnaast spelen erfelijke factoren een rol. Om huidverslapping als gevolg van veroudering tegen te gaan is sporten allťťn niet effectief en kleine vetophopingen worden door een dieet niet verminderd. Als het gaat om pure contourverbetering zonder dat het (over)gewicht een rol speelt, zijn er tal van cosmetisch chirurgische behandelmethoden. Liposuctie of -sculpture, waarbij het overtollige vet wordt weggezogen, is dan ťťn van de mogelijkheden. Daarnaast zijn er de zogenaamde niet-invasieve (niet door de huid) methoden, waarbij m.b.v. technieken als ultrasound en bindweefselmassage prachtige resultaten te bereiken zijn. Met name ten aanzien van contourverbetering en toename van de huidelasticiteit is succes verzekerd. Om lokale vetophopingen te verminderen is een combinatie met injectie-lipolyse of radiofrequentie (Thermalipo of Accent) de meest geavanceerde methode.

 

In het behandelplan worden de volgende technieken gebruikt:

  1. Behandeling met ultrasonore trillingen Ė een niet-invasieve behandeling van het onderhuidse vetweefsel.
  2. Huid- en bindweefselmassage (endermologie) Ė voor verbetering van de doorbloeding van de huid, stimulering van afvoer van vloeistoffen en vetten via het lymfatisch systeem, krimp van een verslapte huid, afbraak van cellulite structuren en contourverbetering.
  3. Radiofrequentie-therapie Ė door verwarming van het weefsel wordt een reeks processen geactiveerd, zoals de verbetering van de doorbloeding en de vorming van nieuw collageen. Hierdoor zal de huid verstrakken en cellulite verminderen. Zeker in combinatie met de hierboven genoemde ultrasoundbehandeling zijn de resultaten spectaculair te noemen.
  4. Eventueel resterende onderhuidse vetophopingen kunnen verwijderd worden met injectie lipolyse. Door het inspuiten van een vloeistof (phosphatidylcholine) in het vetweefsel, worden de cellen langzaam afgebroken, waarna het lichaam zelf voor afvoer van de afvalstoffen zorgt.

Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van Alizonne.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.