AlizonneAlizonne preventieve en cosmetische geneeskunde Alizonne

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Het normale verouderingsproces veroorzaakt een elasticiteitsafname in de huid. De huid neemt daardoor in lengte toe en dit veroorzaakt rimpels en plooitjes. Bij de bovenste oogleden resulteert dit in het overhangen van het ooglid.De oogleden voelen zwaar aan en zijn soms gezwollen. Uw gezicht krijgt een vermoeide uitdrukking. Met een relatief kleine ingreep kan de overtollige huid worden verwijderd. Bij de onderste oogleden is er vaak sprake van wallen of rimpels. Rimpels zijn het gevolg van huidelasticiteitsverlies. Wallen worden veroorzaakt doordat er vocht wordt vastgehouden in het overtollige vetweefsel onder het oog. Soms zijn er donkere kringen onder de ogen.Er zijn twee verschillende behandelingsmogelijkheden: een laser blepharoplastiek of een laser resurfacing. Tijdens een consult wordt bekeken welke van deze behandelingen voor u de meest geschikte is.

1. Laser blepharoplastiek
Voorafgaand aan de ingreep wordt het te verwijderen huidgedeelte van het ooglid aangetekend. Er wordt onder de huid een verdovingsvloeistof ingespoten; de oogleden voelen dan wat zwaar aan. Vervolgens wordt met de CO2 laser, op de afgetekende lijn, de huid verdampt waardoor deze loslaat van de onderlaag. Soms is het noodzakelijk om een gedeelte van het vet- en/of spierweefsel weg te nemen. Daarna wordt de huid gesloten met een onderhuidse hechting. Het ďlittekenĒ wordt in de plooi van het ooglid gemaakt zodat deze niet opvalt.Het voordeel van het gebruik van een laser is, dat er tijdens de ingreep geen bloeding optreedt en de genezing daardoor over het algemeen sneller verloopt.

2. Laser resurfacing
Indien er sprake is van geringe huidverslapping zonder overtollige vetweefsels, is alleen een verdamping van de bovenste huidlaag van het ooglid voldoende. Onder de huid wordt een lokale verdoving gespoten en vervolgens wordt de huid met de laser verdampt. Er ontstaat een schaafwondje, dat na 4 tot 7 dagen genezen is. Een hechting is niet nodig en er ontstaat dus ook geen litteken.


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Alizonne.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.