AlizonneAlizonne preventieve en cosmetische geneeskunde Alizonne

Pigmentvlekken


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Goedaardig gepigmenteerde afwijkingen van de huid zijn er in vele vormen. Sproeten, bij sommige mensen in overvloed aanwezig, behoren ook daartoe. Moedervlekken, zijn vaak al vanaf de geboorte aanwezig of ontstaan op latere leeftijd, evenals de ouderdomsvlekken. Na sommige huidziekten kunnen bruine verkleuringen ontstaan. Dankzij het feit dat de IPL-apparatuur in staat is lichtpulsen in een veelheid van verschillende golflengten (kleuren) te produceren is het mogelijk gekleurde huidveranderingen makkelijker te verwijderen.


Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de huid, waardoor de vlek afgebroken wordt. Het omringende weefsel en de erboven liggende huid blijft hierbij intact omdat deze niet gevoelig is voor de gekozen golflengte van de lichtbundel. Na de behandeling verdwijnt de vlek langzaam, doordat de restanten ervan door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

 

 


Ontvang gratis een brochure over Pigmentvlekken van Alizonne.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.