BeaupolisTopchirurgie toegankelijk voor iedereen Beaupolis

Borstlift


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Bij doorzakking van de borst en wanneer geen borstvergroting gewenst is of wanneer de tepels te laag staan ingeplant, dient een doorzakkingsplastie of borstlift te gebeuren. Hierbij dient de tepel terug op de juiste hoogte te worden geplaatst.

Dit resulteert in een littekentje rond het tepelhof. Het gevoel in de tepel is vaak ook verminderd na de ingreep maar recupereert meestal na enkele maanden.

Een groot tepelhof kan makkelijk gelijktijdig verkleind worden. Verder dient het huidoverschot onder de tepel weggenomen te worden. Hier kan een nieuwe techniek toegepast worden waarbij een stukje borstspier wordt gebruikt om de borst te verstevigen. Dit geeft een veel meer blijvend resultaat en verhindert dat de borst opnieuw uitzakt. Vaak lijkt het borstvolume na de ingreep groter omdat de klier terug de juiste hoogte en stevigheid heeft.


Ontvang gratis een brochure over Borstlift van Beaupolis.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.