BeaupolisTopchirurgie toegankelijk voor iedereen Beaupolis

Rimpelbehandeling - laser


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

De laser is tegenwoordig niet meer weg te denken uit dermatologische én cosmetische centra. Verschillende lasers hebben diverse toepassingen en de keuze is afhankelijk van het type huidafwijking. De meest belangrijke huidproblemen die middels laser behandeld kunnen worden zijn: overbeharing, pigmentproblemen, rimpels en bloedvatafwijkingen.

Met behulp van de laser is het mogelijk om het gezicht aanzienlijk te verjongen. Rimpels kunnen veelal tot maar liefst 50 procent verminderd worden. Met, bijvoorbeeld, de CO2-laser kan in een milliseconde een flinterdun laagje van de huid worden ‘verdampt'’. Hierdoor verdwijnen onregelmatigheden en wordt de huid als het ware geëgaliseerd. Deze methode wordt ook wel 'laser resurfacing' genoemd. Het is de meest effectieve en best gecontroleerde manier om oppervlakkige huidlagen te verwijderen. De huid gaat er hierdoor veel jonger en egaler uitzien. De huidtextuur wordt gladder en onregelmatigheden van de huid, veroorzaakt door bijvoorbeeld acné, rimpels en littekens kunnen verdwijnen.

Op het gebied van huid, laser en IPL-behandelingen is tegenwoordig veel mogelijk. Bij elke laser/ IPL behandeling is het echter belangrijk dat uw huid voor de behandeling geen zon (ook geen zonnebank) heeft gehad en ook dat u geen zelfbruinende crèmes heeft gebruikt


Ontvang gratis een brochure over Rimpelbehandeling - laser van Beaupolis.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.