BeaupolisTopchirurgie toegankelijk voor iedereen Beaupolis

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: +32 (0)2/5034660
E-mail adres: info@beaupolis.be
Regio: Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Website: www.beaupolis.be
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC
Lidmaatschap 1: BSPC
Royal Belgian society for plastic surgery
Lidmaatschap 2: Lid van de koninklijke belgische vereniging voor dermatologie en venerologie


Beaupolis Concept

Beaupolis staat voor een nieuw en globaal concept in het hartje van Brussel. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek over  de behandeling tot de laatste controle kunt u rekenen op een globale vakkundige en professionele aanpak. De patient staat steeds centraal in deze aanpak. Wij garanderen u zorg aangepast aan uw persoonlijke noden.

Tijdens het eerste consult krijgt u een vrijblijvend gesprek met de PLASTISCH CHIRURG  die al uw medische vragen en bezorgdheden kan oplossen. U heeft de garantie dat de arts die u op de consultatie ziet u ook daadwerkelijk zal opereren. Uw chirurg heeft een opleiding en erkenning in de plastische en reconstructieve heelkunde. Hij is dus veel langer en beter opgeleid dan een esthetisch arts of chirurg. Hij is dus optimaal bevoegd voor het uitvoeren van eenvoudige of gecompliceerde esthetische correcties.

Vervolgens maakt u kennis met uw persoonlijk PATIENT CARE MANAGER. Dit is een verpleegkundige met ruime ervaring in de chirurgische nazorg. U krijgt zijn of haar persoonlijk mobiel nummer zodat u uw patient care manager bij vragen of zorgen op ieder moment kunt bereiken en om raad vragen. Deze patient care manager zal voor u het volledige traject optimaliseren en plannen op uw maat. Hij is uw vertrouwenspersoon doorheen het volledige traject.

De ingreep gebeurt in een rustige bosrijke hightech privé-kliniek in de rand van Brussel. Wij zorgen er echter voor dat u zelf geen vervoer van u thuis naar de kliniek en terug dient te voorzien. U wordt op de dag van de ingreep namelijk opgehaald en teruggebracht door onze LIMOUSINE MET PRIVE-CHAUFFEUR. Zo kunt u rustig, discreet, zorgeloos en zonder dat u andere mensen hoeft lastig te vallen naar de kliniek komen. *

U merkt het Beaupolis voorziet in hoogkwalitatieve, gepersonaliseerde en tot in de puntjes georganiseerde esthetische geneeskunde en zorg voor een zeer correcte prijs.

(* Deze limoservice wordt u gratis aangeboden voor patiënten binnen de grote ring van Brussel. Voor patiënten in Brabant buiten de Brusselse ring wordt 120 euro extra aangerekend en voor patiënten buiten Brabant dient 240 euro voor de taxiservice betaald te worden.)

Patient care manager concept

De patient care manager is uw persoonlijke vertrouwenspersoon waarbij u steeds terecht kunt voor vragen, bekommernissen of praktische probleempjes.


U zal tijdens een eerste consult kennis maken met uw patient care manager en hij zal met u samen de ingreep plannen en de procedures doornemen. Hij kan samen met u de praktische regelingen treffen volgens uw persoonlijke noden en wensen. Tijdens dit consult zal hij U zijn persoonlijke nummer geven zodat u hem steeds kan bereiken voor, tijdens en na de ingreep.


Door dit uniek concept kan u in vertrouwen uw ingreep tegemoet zien.

 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.