Klinieken die Halslift aanbieden in Antwerpen:
 

CorpusPlusAl 22 jaar erkend en gewaardeerd CorpusPlus

Halslift


Vetweefsel onder (links) of boven de spier (rechts) wordt weggenomen door liposuctie
Vetweefsel onder (links) of boven de spier (rechts) wordt weggenomen door liposuctie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Uw hals is een erg zichtbare en gevoelige zone. Daarom beschouwen we de hals dan ook als een afzonderlijke eenheid. De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt . De hals kan op verschillende dieptes verbeterd worden en het is niet alleen een zaak van liposuctie.

Wat houdt een halslift in ?
Er bestaat een tendens om de hals als een afzonderlijke eenheid te beschouwen met haar specifieke problemen. Een halslift kan zonder facelift, onder plaatselijke verdoving en in daghospitaal.

De volgende structuren kunnen verbeterd worden, van oppervlakkig naar diep :

1.De doorzakking van de huid
De huid vormt dikwijls het grootste probleem, omdat er een overschot is, dat men niet kan wegnemen in het midden van de hals, zonder littekens te maken. Dikwijls wordt dan ook een facelift doorgevoerd waardoor de overtollige huid lateraalwaarts wordt opgespannen. Een groot overschot aan halshuid is echter niet altijd een reden om ook een facelift door te voeren. Wanneer men de onderliggende structuren aanpakt, dan herschikt de huid zich goed en hoeft er niet veel huid weggenomen te worden.

2.Oppervlakkig vetweefsel onder de huid in de voorste hals
Dit is gelegen tussen huid en platysma (spier) Zij kan hetzij rechtstreeks weggenomen worden via een incisie in de kinplooi indien het gaat om vetweefsel dat dikwijls vrij hard is en niet goed door liposuctie kan weggenomen worden. Maar bij zacht vetweefsel kan dit door liposuctie met canules tot 3 mm.

3. De platysma en haar vertikale strengvorming, zichtbaar door de huid.
Deze structuur is bij oudere patienten de belangrijkste oorzaak van de veroudering van de hals. Een goed doorgevoerde sutuur ervan kan voor zeer goede resultaten zorgen.  

4. Diep vetweefsel onder de platysmaspier
Dit is zeer gelokalizeerd vetweefsel dat niet meer dan een zone van enkele centimeter bestrijkt op de middellijn tussen beide randen van de platysma. Het kan ook weggenomen worden, wanneer men de platysmaranden vrijmaakt.

 
 
 

 

 


Ontvang gratis een brochure over Halslift van CorpusPlus.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.