Klinieken die Lipvergroting aanbieden in Antwerpen:
 

CorpusPlusAl 22 jaar erkend en gewaardeerd CorpusPlus

Lipvergroting


Lipvergroting
Lipvergroting
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Dunne lippen kunnen een anatomisch gegeven zijn maar is veelal een ouderdomsverschijnsel dat kan optreden vanaf de leeftijd van 50 jaar.

Operatieve Methode

Een lipaugmentatie kan ofwel tijdelijk ofwel permanent zijn:

Tijdelijk

Een tijdelijke vergroting kan door inspuitingen met hyaluronzuur,wat de meest gebruikelijke filler is. De filler zal geleidelijk over een periode van 3-4 maand verdwijnen waarna opnieuw dient te worden ingespoten. De spuit hyaluronzuur is goed voor zes maanden, afhankelijk van de hoeveelheid die moet worden ingespoten. De "Paris" lip is een inspuitingsmethode. Dit is een variante op de filler methode waarbij alleen het philtrum en de "white roll" worden geaugmenteerd. Op die manier accentueert men bepaalde delen van de lip.Het is een vrij delicate procedure omdat onregelmatigheden op de "white roll" snel zichtbaar zijn. Voordeel: snelle behandeling die vrijwel pijnloos is. Nadeel: moet om de 6 maanden herhaald worden.

Permanent

 • Injectie van eigen vet.
  Hoe: opzuigen van vetweefsel via een kleine spuit
  Voordeel : eenvoudig en snel , geen hospitalisatie
  Nadeel : moet herhaald worden al naar gelang het vetweefsel ingroeit of niet.
 • PermaLip implant

  Hier kan je resultaten zien van Permalip implantaten:
  Permalip implantaten
  Uit zachte silicone gemaakt implantaat dat voor permanent voor het nodige volume zorgt zonder storend te zijn. (Niet te vergelijken met injecties met silicone, die gevaarlijk zijn)
  Er wordt een kleine tunnel gemaakt tussen huid en spier waarlangs de prothese geschoven wordt. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving en op ambulante wijze. Het implantaat kan snel en op eenvoudige wijze verwijderd worden mocht de patient dit om welke reden dan ook wensen.

De postoperatieve periode

De pijn is goed te verdragen met pijnstillers gedurende een 2-tal dagen voor de implantaten en bij filling zal het de dag zelf wat hinder veroorzaken.

Bij implantaten

De lippen zijn na de ingreep wat gezwollen omdat het weefsels zijn die gemakkelijk vocht opstapelen bij de heling. Dit verdwijnt na enkele dagen tot een week. Voeding en mondhygiene zijn minder een probleem dan bij reductie Men moet vermijden op de hechtingen te bijten om de wondrand de tijd te geven stevig te genezen.
De zwelling gaat binnen de week voor het grootste deel weg. In het begin kan het gevoel nog wat afwezig zijn, of een tinteling veroorzaken. Af en toe kan een pijnsteek opkomen, die het gevolg is van de verdere wondheling. Op termijn verdwijnen deze ongemakken.

Bij fillers

De last is hier minimaal en omvat wat zwelling en roodheid de dag zelf.

Complicaties

A. De korte termijn problemen :

Vooral een tijdelijke verminderde gevoeligheid.

B.De lange termijn problemen :

Een assymetrie kan optreden, door de ingreep maar ook door de wondheling , wanneer er zich bijvoorbeeld een bloedklonter heeft gevormd. Assymetrieen kunnen heelkundig gecorrigeerd worden nadat alle bloedklonters geresorbeerd zijn en de littekenvorming definitief is. Dit kan al het geval zijn na 3 maanden.
Wanneer materiaal duwt tegen een slecht gesloten wonde of een wonde die openvalt, kan er een extrusie gebeuren, wat betekent dat het materiaal zichtbaar wordt doorheen een wonde. Het gevaar op infectie is dan reeel. Men moet het materiaal zo vlug mogelijk terug bedekken - na ontsmetting en resectie van hetgeen naar buiten is gekomen - en de wonde terug sluiten. Antibiotica worden dan gegeven.
Soms is kan hiermee een implant niet gered worden en dient het verwijderd te worden om enkele maanden later nieuw materiaal in te planten.


Ontvang gratis een brochure over Lipvergroting van CorpusPlus.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.