Klinieken die Couperose aanbieden in Noord-Brabant:
 

Cosmetique TotaleCosmetique Totale Cosmetique Totale

Couperose


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Couperose

Een lichtpuntje voor ontsierende vaatjes in het gezicht. Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van kleine, rode adertjes (couperose) op de neus of op de wangen. Grote temperatuurschommelingen kunnen couperose verergeren, maar ook bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben. Deze kleine verkleuringen in de huid zijn vaak heel storend voor de persoon in kwestie. Zo kan een klein gesprongen adertje oftewel spinnetje, het gezicht ontsieren.

De Elõs behandeling

Elõs is een geavanceerde technologie die bestaat uit radiofrequentie gecombineerd met intens gepulst licht. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen en hebben bewezen volledig veilig te zijn. Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elõsflits worden de vaatjes onzichtbaar. Het rood van de adertjes absorbeert de lichtbundel waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen. Er is geen verdoving nodig en er wordt ook niet gewerkt met medicijnen.
De Elõs behandeling is snel, effectief en veilig. Na meestal niet meer dan twee of drie behandelingen variërend van een paar minuten tot circa een half uur is het gewenste resultaat al bereikt.

De behandeling is heel geschikt voor het verwijderen van:

  • Spinnenkopjes of couperose
  • Rosacea
  • Wijnvlekken


Nieuw wapen tegen couperose is de eMatrix.

Kijk op huidverjonging of op onze site voor meer informatie

 

 


Ontvang gratis een brochure over Couperose van Cosmetique Totale.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.