Cosmetique TotaleCosmetique Totale Cosmetique Totale

Huidverstrakking


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

 

Nieuw! De E- Matrix, het geheim van de rode loper in Hollywood

“Om er  op de rode loper goed uit te zien is een visagist, een kapper of een styliste al lang niet meer genoeg in Amerika. Steeds meer sterren grijpen naast een zonnebank kuur ook naar maatregelen als de E-Matrix om er snel jonger en vitaler uit te zien.”

 Het revolutionaire huidverjonging –en verstrakking apparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren en actrices op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje van de medisch esthetische hulpmiddelen fabrikant Syneron niet onder stoelen of banken.

Dit enthousiasme is te danken aan het feit dat de E-matrix zonder herstel periode rimpels, gezichtslijnen, couperose, littekens (o.a. van acné) vermindert en de huid gelijktijdig verstrakt. Bij een klassieke laser behandelingen wordt de toplaag van de huid door oververhitting beschadigd en hebben patiënten soms meer dan 2 weken nodig om te herstellen. Met de E-matrix oogt je huid dezelfde dag nog veel jonger, vitaler en strakker.

De herstelperiode van een behandeling met E-Matrix is vele malen korter omdat het gebruik maakt van Radio Frequente (RF)  energie in plaats van laser voor het plaatselijk weghalen van weefsel. Dit geeft een grote impact onder de huid maar laat, in tegenstelling tot klassiekere methoden, een minimale irritatie aan de oppervlakte van de huid zien.  Het gebruik van RF reduceert bijwerkingen, versnelt het genezingsproces en is comfortabeler voor de patiënt.

“Door de RF technologie kunnen voor het eerst ook donkere huidtypen behandeld worden.”

De dermis is de huidlaag die zorgt voor de elasticiteit en de spankracht van de huid. Zodra er door middel van de Radio Frequente energie stukjes weefsel uit deze onderliggende huidlaag zijn verwijderd, zal de huid zich gaan herstellen. Hierdoor ontstaat een nieuwe huidlaag, die vele malen sterker en elastischer is dan voorheen. Door de warmte die er in de onderliggende laag wordt aangebracht, wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Dit leidt tot een jongere en strakkere huid.

De E-Matrix is het eerste systeem dat een intelligent feed back systeem heeft. Behandelaars kunnen tijdens de behandeling heel precies de energie, de weerstand en de penetratiediepte in de huid meten. Hierdoor  kunnen behandelaars altijd zorgen voor een controleerbare, consistente en reproduceerbare toevoer van energie.

Fabian Otto van Cosmetique Totale®: “ Wij zijn heel enthousiast over de E-Matrix omdat de resultaten direct en voor lange tijd zichtbaar zijn. Je hoeft voor deze behandeling niet meer een aantal dagen of een week vrij te nemen van je werk. Na de behandeling kun je zelfs gewoon in de zon zonder dat je kans loopt op pigment complicaties.”

Journal of Drugs & Dermatology, 2009: “Bij klinisch onderzoek door onze artsen bleek bij de meeste patiënten 1 maand na de laatste behandeling een verschil in de parameters van de gezichtshuid waarneembaar: 83% liet een verbetering van de helderheid zien, 87% een verstrakking van de huid en 90% een gladdere minder rimpelige huid”

Beeldmateriaal:

E-matrix promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=cgcFIinhKtA

CBS News: http://www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&NR=1

De Doctors: http://vimeo.com/8979544

Rachel Ray: http://vimeo.com/8979948

DR. Phil: http://vimeo.com/9925432

Of u kunt ook kiezen voor.

Huidverstrakking Refirme

Voor het liften van de huid Zonder mes wordt uw huid op een veilige, nagenoeg pijnloze methode gelift. Refirme combineert bij elke puls radiofrequentie & infrarood. De puls dringt tot 5mm diepte de huid binnen en legt daar haar warmte neer. Hierdoor zal het collageen en de elastine zich gaan herstructureren. Het resultaat is een elastische, stevige huid.

Refirme

Refirme is veilig en niet belemmerend want u kunt uw dagelijkse activiteiten direkt weer oppakken. Een kuur bestaat gemiddeld uit 3 tot 5 persoonsgebonden behandelingen met een interval van 3 weken. Collageen heeft gemiddeld 90 dagen nodig om te herstructureren. Hierdoor zal het resultaat geleidelijk zichtbaar worden en nog lange tijd doorwerken.
Na deze kuur adviseren wij u 2 tot 3 behandelingen per jaar om de huid in goede conditie te houden.

Combineren

Refirme kan uitstekend gecombineerd worden met de Fotofacial huidverjongingsbehandeling. Door beide behandelingen te combineren worden de twee aspecten van huidveroudering aangepakt:

  • de verslapping
  • de verkleuring

Refirme is geschikt voor het liften van het gelaat en de hals.
Refirme voor het veilig en pijnloos liften van de huid!


Ontvang gratis een brochure over Huidverstrakking van Cosmetique Totale.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.