Klinieken die Littekens aanbieden in Noord-Brabant:
 

Cosmetique TotaleCosmetique Totale Cosmetique Totale

Littekens


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Acne behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. 

Acne veroorzaakt zowel in de actieve vorm als daarna, in de vorm van littekens, veel ongemak en verdriet. Acne is een ontsteking van de talgklieren van de huid, waar bijna iedereen wel eens mee te maken heeft gehad in de vorm van puistjes. Acne wordt echter door de patiënt als zeer hinderlijk ervaren, zowel in cosmetische zin als in medische zin. Langdurige acne lijdt vaak tot ernstige somberheid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelmogelijkheden zoals lasertherapie, ‘blauwlicht’ therapie, huidverzorgingsproducten en peelings kunnen hun steentje bijdragen in verlichting van de kwaal. In overleg met de patiënt wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is. Hierbij wordt onder andere gekeken naar uw huidtype en type acne

Bij Huidtherapie praktijk Cosmetique Totale worden Acne behandelingen door zorgverzekeraars vergoed. En dat heeft een reden. Bij Cosmetique Totale werken ze onder andere met de meest geavanceerde medische laserapparatuur en u word  altijd behandeld door een big geregistreerde huidtherapeut.(lid NVH).

Nieuw wapen tegen acne littekens , de ematrix.
De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF).  De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.  Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. Voor het eerst kan ook de donkere huid behandeld worden.

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten uit voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de eMatrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” tegen acne littekens genoemd.

 

Meer informatie over acne littekens verwijderen


Ontvang gratis een brochure over Littekens van Cosmetique Totale.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.