Cosmetique TotaleCosmetique Totale Cosmetique Totale

Ontharing


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Professioneel Ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren Wist u dat mensen meer haarfollikels per cm2 hebben, dan bv chimpansee`s. Gelukkig zijn de meeste haren heel dun en nagenoeg onzichtbaar voor het blote oog. Het is met name het dikkere en vaak donkerder haar onder de armen, bikinilijn of in het gelaat, waar we ons aan storen. Voor tientallen jaren proberen we deze haren effectief te verwijderen, door te scheren, epileren of te harsen. Nieuw in de strijd tegen ongewenste haargroei is Elos.

De Elos methode

De Elos methode is een professionele, veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroide. Naast de donkere haren kunnen we ook lichte haren behandelen. In 85% van de gevallen zal de behandeling aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan. Elos bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor kunnen we veel veiliger en effectiever werken. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen.

Resultaat

Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel \"slapende\" haartjes actief worden, bv in de menopauze. We spreken daarom altijd van permanente reductie van haargroei. Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. Informeer bij uw verzekering of dit ook voor u geldt.

 

Professioneel Ontharen


Ontvang gratis een brochure over Ontharing van Cosmetique Totale.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.