Klinieken die Borstvergroting aanbieden in West-Vlaanderen:
 

Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Borstvergroting


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Een borstvergroting is een ingreep waarbij de vrouwenborst operatief wordt vergroot. Men maakt hierbij gebruik van bestaand weefsel of prothetisch materiaal om een natuurlijk-ogende borst te construeren. Soms omvat de ingreep ook een verandering aan de tepelhof en tepel.

De procedure kan gepaard gaan met het gebruik van implantaten. Deze kunnen gevuld zijn met siliconengel, of bestaan uit een met water gevulde kunststof huls. Ook combinaties zijn mogelijk. Er bestaan ook implantaten waarvan de vullingsgraad kan worden veranderd door na de operatie nog vloeistof bij te spuiten. Siliconen voelen 'natuurlijker' aan maar hebben het nadeel dat ze bij lekkage in het lichaam kunnen komen.

Naast zuivere volumevergroting wordt er vaak ook tegelijkertijd gestreefd naar een betere symmetrie en/of vorm van de borsten.

Er zijn verschillende chirurgische benaderingen mogelijk. De meest gebruikte zijn via de oksel, door een incisie lags de onderrand van de tepel, of door een incisie in de plooi onder de borst, omdat deze de minst opvallende littekens geven. Een (zonder kleren) geheel onzichtbare borstvergroting is echter nauwelijks mogelijk.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.