Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Bruggen


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een brug is in feite een rijtje van kronen. Een kroon is een duurzame vervanger van een tand of kies. Kronen en bruggen worden gemaakt van metaal of porselein en op de restanten van de oude tand gelijmd. De kroon zit dus als een huls over de oude tand of kies. In het geval van een brug is er geen oude tand aanwezig om een kroon op te maken. De tanden links en rechts van de lege plek krijgen in zoín geval een kroon, zodat ze als steunpunt kunnen dienen voor de Ďzwevendeí kroon ertussenin. Deze reeks noemt men een brug. De overspanning van een brug kan meer dan een tand zijn, al naar gelang de locatie van de missende tand of kies en de conditie van uw gebit.

Tegenwoordig kunnen kronen en bruggen zo mooi gemaakt worden dat het onmogelijk is het verschil te zien tussen de kroon en uw echte tanden. In samenspraak met de patiŽnt kan de tandarts de kleur en de vorm aanpassen aan de persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kan de kroon bijvoorbeeld exact naar het voorbeeld van uw vorige tand worden gevormd. U kunt echter ook de gelegenheid aangrijpen om uw gebit een beetje te verfraaien.


Ontvang gratis een brochure over Bruggen van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.