Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Distractie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Distractie houdt in dat botdelen (met name in de kaak) geleidelijk worden verlengd. Die verlenging vindt plaats door het opdraaien van schroefjes die in het bot worden bevestigd. Deze schroefjes worden distractors genoemd. Deze distractors worden chirurgisch aan de binnenzijde van de kaak geplaatst, het stelmechaniek bevindt zich dus in de mond. Door geleidelijk de breedte van de distractor te vergroten wordt het bot als het ware opgerekt, waardoor het mogelijk is de kaak te verlengen.

Deze techniek wordt gebruikt voor gevallen die via de orthodontische weg niet zijn te behandelen, bijvoorbeeld bij aangeboren of opgelopen misvorming van de kaak. De methode is ook zeer geschikt om cosmetische wensen te vervullen. Plaatsing van de distractor geschiedt onder narcose. Na plaatsing kan de patiŽnt meestal normaal blijven eten. De duur van de behandeling is afhankelijk van de specifieke locatie van de distractor en de wensen van de patiŽnt. Gemiddeld kan de kaak per dag 1 mm worden opgerekt. Na de behandeling wordt de distractor weer verwijderd.


Ontvang gratis een brochure over Distractie van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.