Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Implantaten


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

In de tandheelkunde zijn verschillende mogelijkheden om een gebit weer zijn vroegere grandeur te verlenen. Het werken met implantaten is een gevierde techniek die een zeer duurzame oplossing biedt voor gebitsproblemen.

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Het is geen ingewikkelde ingreep. Deze kunstwortel biedt een goede basis om een brug of kroon op te bevestigen. De implantaten zijn eigenlijk een soort schroefjes die in de kaak worden bevestigd. Ze zijn gemaakt van titanium, een zeer sterk metaal waar bot aan kan hechten. Na een tijdje zijn ze dus als het ware āān met uw lichaam geworden en vastgegroeid aan de kaak. Dan kan het werk worden voltooid en de kroon of brug worden geplaatst. Ook voor de tussenliggende periode zijn mooie, alhoewel tijdelijke, oplossingen te realiseren. U hoeft dus nooit zonder tanden naar huis!


Ontvang gratis een brochure over Implantaten van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.