Klinieken die Neuscorrectie aanbieden in West-Vlaanderen:
 

Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Neuscorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Neuscorrectie

Deze behandeling wordt gedaan om de neus te verkleinen, de vorm van de neuspunt te verbeteren, een bochel van de neusrug te verwijderen en/of een scheefstaande neus recht te maken.

Een neuscorrectie kan ook worden toegepast om functionele klachten als verstopping of hoofdpijn te verminderen.

Het resultaat van een neuscorrectie is blijvend. Over het algemeen worden er geen uitwendige huidsneden uitgevoerd.

Afhankelijk van de ingreep en in overleg met u wordt plaatselijke verdoving of volledige narcose toegepast. De operatie kan in dagbehandeling plaatsvinden.

De pijn valt over het algemeen erg mee. Wel kan er een zwelling ontstaan rond de neus, bijvoorbeeld bij de oogleden. Deze zwelling duurt enkele dagen.

Na de operatie zal meestal een pleister- of gipsverband zijn aangebracht over de neus met een uitbreiding op het voorhoofd. Na 1 tot 2 weken wordt dit verwijderd.

De zwelling die na het verwijderen van het verband op de neus bestaat, kan enkele maanden aanwezig blijven doch verdwijnt vanzelf.

 

Septumcorrectie

Het septum is het neustussenschot. Door een ongeval of aangeboren afwijking kan dit scheef staan, waardoor het gezicht een onevenwichtig uiterlijk krijgt. Bij een septumcorrectie wordt dit hersteld.

Allereerst wordt het kraakbeen en het slijmvlies in de neus losgemaakt. Nu is er ruimte om het neustussenschot te verplaatsen. Vervolgens wordt de neus getamponneerd om het bot en kraakbeen de gelegenheid te geven weer vast te groeien. Na een paar dagen worden de tampons verwijderd en kunt u weer vrij ademen. Een septumcorrectie laat geen littekens na.


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.