Klinieken die Liposculptuur aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Coupure Centrum voor Plastische ChirurgieEen huis van vertrouwen Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie

Liposculptuur


Liposculptuur
Liposculptuur
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Liposculptuur is nooit een methode om te vermageren. M.a.w. als overgewicht uw probleem is, dan is liposculptuur niet de manier om dat probleem op te lossen. Maar als u uw ideale lichaamsgewicht heeft bereikt of als u gewoon tevreden bent met uw huidige lichaamsgewicht, dan is het wel de ideale techniek om een plaatselijke vetophoping te corrigeren.

Zowel slanke als minder slanke vrouwen kunnen bijvoorbeeld aan de buitenkant van de dijen een storende vetophoping vertonen (in de volksmond 'rijbroek' genoemd), die het vinden van gepaste kledij vaak moeilijk maakt.

Bij mannen bevindt zich dan weer vaak een storende vetophoping op de heupen, de zogenaamde 'zwembandjes' of lovehandles. Dat zijn twee mogelijke problemen die te corrigeren zijn door middel van liposculptuur.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat liposculptuur op de weegschaal bijna nooit een belangrijke gewichtsdaling te zien geeft. De hoeveelheid op deze manier verwijderd vet is beperkt tot hooguit een paar liter en aangezien vet ongeveer twee derde weegt van zijn volume, zal één liter geaspireerd vet hoogstens 600 à 700 gram gewichtsdaling opleveren. Liposculptuur is een methode van vormcorrectie, geen vermageringskuur.

 


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.