Klinieken die Lipvergroting aanbieden in Oost-Vlaanderen:
 

Coupure Centrum voor Plastische ChirurgieEen huis van vertrouwen Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie

Lipvergroting


Lipvergroting
Lipvergroting
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een lipvergroting kan zowel tijdelijk (met gebruik van een vul­middel zoals hyaluronzuur) als definitief (met eigen weefsel als vulmiddel) worden uitgevoerd.

Tijdelijke lipaugmentatie

Een injectie met hyaluronzuur (Restylane Lipp®) kan ofwel de rand van de lippen sterker benadrukken (ze als het ware wat meer doen 'tuiten'), ofwel de lippen in hun geheel meer volume geven, of een combinatie van beide.

In de meeste gevallen volstaat een verdovende crème om de lippen te verdoven. Die wordt een twintigtal minuten van tevoren aangebracht door onze verpleegster. Zo nodig kan met een spuitje wat bijverdoofd worden. De verdoving houdt ongeveer anderhalf uur aan; de behandeling zelf duurt ongeveer een kwartier.

Definitieve lipaugmentatie

Wilt u blijvend vollere lippen, dan kan de methode van 'lipofilling' of vettransplantatie toegepast worden. De ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt circa 45 minuten.

Na de behandeling is de lip gedurende een week wat opgezet. De eerste drie maanden verliest het vet ongeveer één derde van zijn oorspronkelijke volume. Wat overblijft is definitief.

Na elke lipvergroting is het aan te bevelen om de behandelde zone gedurende een paar uur af te koelen met een cold pack, een zakje gevuld met ijs en water.

 


Ontvang gratis een brochure over Lipvergroting van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.