Da Vinci ClinicDa Vinci Clinic Da Vinci Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Pigmentvlekken


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Tussen de huidcellen in bevinden zich de pigmentcellen. Deze maken het pigment aan en voeren die naar de omgevende huidcellen. Hierdoor ontstaat de bruine huidskleur. In principe is de huidskleur gelijkmatig verdeeld. Plaatselijke ophopingen van pigment of pigmentcellen uiten zich als vlekken.

Soorten pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen voor in verschillende vormen. De aanpak is veelzijdig, en wat geduld en zonnebescherming zijn vaak noodzakelijk. Ook het onderliggende huidtype speelt een rol bij de behandeling.

  • Ouderdomsvlekken zijn oppervlakkige grillige bruine vlekken op gelaat, decolleté en handen worden veroorzaakt door zonnebeschadiging of huidveroudering. Ze zijn de meest voorkomende vorm van bruine vlekken. Deze kunnen gemakkelijk verwijderd worden door talrijke methoden gaande van CO² Laser, Erbium Laser, LEO, KTP Lasers en YAG Lasers tot bevriezingen, peelings, enz. Het resultaat is vaak verbluffend.<
  • Melasma en zwangerschapsmaskers zijn grote vlekken op het gelaat die vaak erfelijk en hormonaal bepaald zijn. Frequente plaatsen zijn de bovenlip, het voorhoofd en de wangen. Deze letsels vergen het meeste geduld omdat ze vaak op een donkere huidtype gelokaliseerd zijn. De klassieke behandeling omvat crèmes, peelings en soms ook laserbehandelingen.
  • Donkere pigmentkringen rond de ogen. Deze kringen komen voor uit een slechte circulatie rond de ogen, maar kunnen ook etnisch bepaald zijn(Middellandse Zee, Azië, ...). Peelings en crèmes kunnen de huid vaak flink wat verlichten. Ook hier is geduld noodzakelijk.
  • Gepigmenteerde littekens komen vaak voor na zonneblootstelling van recente littekens. Lichte peelings en lasers bieden vaak de oplossing.

Soorten behandelingen

  • Ruby laser
  • LimeLight

Ontvang gratis een brochure over Pigmentvlekken van Da Vinci Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.