Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Da Vinci ClinicDa Vinci Clinic Da Vinci Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Schaamlipcorrectie


Schaamlipcorrectie
Schaamlipcorrectie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Algemeen

Tijdens de veroudering of/en door zwangerschappen kunnen de schaamlippen er minder fraai uit gaan zien en langer worden. Pijn of ongemak bij dagelijkse bezigheden zoals fietsen, paardrijden of bij het vrijen kunnen hierdoor onstaan. De oorzaak ligt vaak in de vorm of grootte van één of beide kleine schaamlippen. Dit probleem kan met een relatief eenvoudige ingreep, vaak onder plaatselijke verdoving en/of sedatie worden verholpen.

Binnenste schaamlippen

Een schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen kan u een vermindering geven van uw klachten en een verbetering geven in het bereiken van uw genitale uiterlijk en uw zelfbewustzijn, maar zal niet noodzakelijkerwijs een verandering geven in het bereiken van uw idealen.

De beste kandidaten voor een schaamlipcorrectie zijn mensen die een verbetering willen; perfectie is niet altijd mogelijk. Wanneer u lichamelijk gezond, psychologisch stabiel, en realistisch in uw verwachtingen bent, kunt u een goede kandidaat zijn voor deze operatieve ingreep.

Vooraf dient te worden bepaald hoeveel van de schaamlippen u verwijdert wilt hebben, normaal gesproken is het de bedoeling om het uithangende deel te verwijderen in staande positie, hierbij blijft er nog voldoende schaamlipweefsel over voor een "normaal" aspect.

Een labia minora reductie kan worden verricht met locale verdoving of met sedatie, dit is afhankelijk van uw voorkeur. Met locale anesthesie krijgt u een aantal prikken in u schaamlippen zodat uw schaamlippen verdoofd zullen aanvoelen. Met sedatie slaapt u eerst en worden dan de prikken voor locale verdoving toegediend.

Buitenste schaamlippen

Een correctie van de buitenste of grote schaamlippen is zeer beperkt mogelijk, alleen een liposuctie is mogelijk of indien gewenst aan de bovenkant van de grote schaamlippen.

 


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Da Vinci Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.