Klinieken die Tatoeage verwijderen aanbieden in Antwerpen:
 

Da Vinci ClinicDa Vinci Clinic Da Vinci Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHaarHuid en LaserInjectablesLichaamOverige

Tatoeage verwijderen


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

De huidige moderne lasers kunnen meerdere huidtypen en kleuren behandelen. Wij maken gebruik van de TriVantage laser, de meest moderne laser om tatoeages te verwijderen zonder de normale huidpigmentatie te beschadigen.

Kleuren

Met de TriVantage laser kunnen we alle kleuren van tatoeages verwijderen. Lichte kleuren zoals geel en paars zijn iets moeilijker.

Werking

De laserstraal schiet door de huid de pigmentkorrels uit elkaar waarna het lichaam zelf voor opruiming zorgt via speciale cellen, de macrofagen.

Na een eventuele voorbereiding met een verdovende EMLA crème (liefst thuis aan te brengen) wordt de straal op de tatoeage gericht. Met elk schot ontploft het pigment als een klein wit blaasje. Na de sessie is er lichte roodheid, zwelling en eventueel korstvorming te zien.

Doordat de TriVantage laser zeer korte maar krachtige pulsen geeft staat dit garant voor een minimum aan ongemakken. Het voelt eerder aan als een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Het resultaat en het aantal sessies zal afhangen van de kleur, densiteit, grootte en plaats van de tatoeage. Ook de manier waarop de tatoeage geplaatst is, is belangrijk. Als de tatoeage geplaatst is door een professioneel persoon zal het moeilijker weg te nemen zijn dan een tatoeage geplaatst door een amateur.

De genezing kan enkele dagen tot weken duren. Gevoelige huiden dienen deze zone tijdelijk voor de zon te beschermen. Een tweede sessie op dezelfde plaats kan slechts na een interval van minstens vier weken.

Grote tatoeages worden best in meerdere sessies behandeld. Het vraagt dus tijd en geduld om grote oppervlakten tot een goed einde te brengen.

Met laserbehandeling is het risico op littekenvorming gering. U dient wel de juiste instructies te volgen.


Ontvang gratis een brochure over Tatoeage verwijderen van Da Vinci Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.