Dr. Frank GoesGoes Oogcentrum Dr. Frank Goes

Strabisme


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Komt voor bij 4% van de kinderen. Afwezigheid van behandeling resulteert in 50% in blijvende amblyopie,d.w.z. duidelijke zwakkere visus aan één oog, onvoldoend dieptezicht en cosmetisch storende oogafwijkingen, (scheelzien).

Een onvoldoende dieptezicht is ook een handicap voor bepaalde beroepen (vliegwezen, chirurgie, gespecialiseerde technologie), waarvoor een perfect stereoscopisch gezichts- vermogen vereist is.

De behandeling van strabisme heeft verschillende aspecten en dit volgens het type strabisme. Uitzonderlijk verdwijnt de toestand spontaan of met toedienen van druppels. Meestal is het dragen van een brilcorrectie of heelkundige behandeling al dan niet in associatie met het dragen van een brilcorrectie aangewezen. Een occlusiebehandeling (afdekken of indruppelen van het goede oog) is meestal ook tijdelijk noodzakelijk. Heelkunde is in een aantal gevallen noodzakelijk.


Ontvang gratis een brochure over Strabisme van Dr. Frank Goes.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.