Klinieken die (mini) Buikwandcorrectie aanbieden in Antwerpen:
 

Dr. J. VanoorbeekKliniplast Dr. J. Vanoorbeek

(mini) Buikwandcorrectie


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Bij een buikwandcorrectie of “abdominoplastie” worden het overtollige vet en huid verwijderd en worden de verslapte buikwandspieren weer aangespannen.

Een buikwandcorrectie wordt verricht als het gewenste resultaat niet kan bekomen worden met een liposuctie. 

Na veroudering, extreme vermagering (vb na obesitas chirurgie) of na enkele zwangerschappen kan de huid zo uitgerokken zijn dat door een verlies aan elasticiteit de huid zich niet meer strak trekt. Striae zijn een voorbeeld van beschadigde huid waar de grenzen van de huidelasticiteit geschonden werden.Naast een vetoverschot is er dus vooral ook een huidoverschot.

Het gehele huid- en vet-overschot wordt weggesneden tot aan de navel. Vaak wordt tezelfdertijd ook een liposuctie verricht om de taille en heupen aan te scherpen. De buikspieren kunnen terug aangespannen worden. Na de operatie hebt u een litteken net boven het schaamhaar dat van de ene heupkam naar de andere loopt. Dit is echter laag gelegen en kan weggestoken worden in een slip of bikini. Dit wordt op voorhand goed besproken en afhankelijk van uw kledingsgewoonten kan de lokalisatie van het litteken aangepast worden. Ook rond de navel is een klein litteken.

Dit is de ingreep die in privéklinieken het meeste complicaties oplevert. Daarom doen wij deze ingreep steeds onder algemene narcose in het ziekenhuis. Een opname van enkele dagen is te voorzien.

Bij de minder ingrijpende ‘mini-abdominoplastie’ wordt enkel een gedeelte van de huid onder de navel verwijderd zonder tot aan de navel te komen. Deze ingreep kan meestal in dagziekenhuis gebeuren.


Ontvang gratis een brochure over (mini) Buikwandcorrectie van Dr. J. Vanoorbeek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.