Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Antwerpen:
 

Dr. J. VanoorbeekKliniplast Dr. J. Vanoorbeek

Borstvergroting


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Bij een borstvergroting wordt gebruik gemaakt van implantaten. Er bestaan verschillende soorten implantaten, bijvoorbeeld gevuld met siliconengel of gevuld met zout water of zelfs een combinatie van die twee. Sommige implantaten kunnen na plaatsing nog bijgevuld worden of juist iets minder gevuld worden. Siliconen voelen het meest natuurlijk maar kunnen bij lekkage schade veroorzaken. Bij lekkage van zoutwaterprothesen wordt het zoute water gewoon door het lichaam afgebroken.

De implantaten worden operatief ingebracht via een sneetje in de plooi onder de borst, zodat het zo min mogelijk opvalt. Het kan ook via de oksel of via een sneetje in de onderrand van de tepel. Helemaal zonder litteken kan het nog niet, maar er zijn verschillende manieren om een litteken keurig te verstoppen en zo mooi mogelijk te laten genezen.

Een borstvergroting, oftewel het plaatsen van het implantaat, wordt niet alleen uitgevoerd om de borsten groter te maken, maar ook om de borsten mooier van vorm te maken. Sommige vrouwen hebben last van a-symmetrische borsten of vreemd gevormde borsten. Deze schoonheidsfoutjes kunnen tegenwoordig ook met implantaten worden verholpen.

Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Dr. J. Vanoorbeek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.