Klinieken die Borstverkleining aanbieden in Antwerpen:
 

Dr. J. VanoorbeekKliniplast Dr. J. Vanoorbeek

Borstverkleining


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Te grote of hangende borsten kunnen letterlijk en figuurlijk een zware last zijn. Er kunnen rugklachten ontstaan door de verkeerde houding die vrouwen met te grote borsten aannemen. Soms duiken vrouwen helemaal ineen om hun borsten maar te verbergen. In zulke gevallen is borstverkleining echt noodzakelijk, niet alleen om esthetische redenen, maar ook medisch gezien. Bij een borstverkleining wordt er vetweefsel, huid en klierweefsel verwijderd uit de borst en het gebied direct om de borst. Dit gebeurt door een sneetje direct onder de tepel en een sneetje onder de borst, in de plooi. Meestal is het ook nodig dat de tepel wordt verplaatst; hiervoor wordt er een incisie rondom de tepelhof gemaakt. Naast het verkleinen van de borst kan de chirurg tevens de vorm van de borst verbeteren. Van te voren wordt er uitgebreid met u overlegd om vast te stellen wat uw wensen en mogelijkheden zijn.

Ontvang gratis een brochure over Borstverkleining van Dr. J. Vanoorbeek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.