Klinieken die Dijbeenlift aanbieden in Antwerpen:
 

Dr. J. VanoorbeekKliniplast Dr. J. Vanoorbeek

Dijbeenlift


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Hier is de enige oplossing de overtollige huid weg te nemenen een liftend effect te creëren ter hoogte van de resterende huid. Hierdoor wordt de huid aan de binnenzijde van de benen terug strakker.  De ingreep gebeurt onder een algemene verdoving. Het litteken loopt van de liesplooi tot aan de bilplooi. Hier wordt dan een croissant-vormige hoeveelheid huid weggesneden.  Soms wordt eerst een liposuctie verricht. Met onderhuidse draad wordt de wonde gesloten. Vaak blijft er een drain ( een dun buisje om eventuele bloedstolseltjes en wondvocht te verwijderen) gedurende 1 dag.

Bij extreme vormen moet er een litteken gemaakt worden op het bovenbeen. (binnenachterzijde tot ongeveer 10 cm boven de knie). Bij de matigere vormen kan het litteken goed verborgen blijven, zelfs in bikini.

De eerste dagen is het soms moeilijk om te zitten. Er is weinig postoperatieve pijn. De wonde moet goed proper gehouden worden (douche, onsmetting) gezien de liesplooi vaak wondproblemen geeft (door het zweet en de voortdurende beweging). Vaak moet er postoperatief enkele weken een panty gedragen worden.

Na dit type dijlift kunnen ook eventuele oneffenheden in de huid verdwijnen, zoals cellulitis.


Ontvang gratis een brochure over Dijbeenlift van Dr. J. Vanoorbeek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.