Klinieken die Halslift aanbieden in Antwerpen:
 

Dr. J. VanoorbeekKliniplast Dr. J. Vanoorbeek

Halslift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Soms kan er een verschil bestaan tussen hoe we ons voelen en hoe we er uit zien.  Als  het evenwicht tussen onze lichamelijke en geestelijke leeftijd zoek is, kan dit ons in de war brengen. De spiegel weerspiegelt niet hoe we ons voelen.

Stress, zwaartekracht, zon en zorgen werken voortdurend in op ons gelaat. Als we wat ouder worden worden de gevolgen hiervan als maar duidelijker:  de huid en spieren worden slapper en vormen plooitjes in de hals, de kaaklijn zakt uit, er vormt zich een diepe groeve tussen neus en mond.


Een facelift pakt deze problemen aan:  De weefsels die wat uitgezakt zijn ter hoogte van de wangen, de kin en de hals worden terug naar hun oorspronkelijke plaats gebracht.  Als gevolg van het verouderingsproces  kunnen de diepere weefsels (vnl. vet en spier) naast uitgezakt ook gedeeltelijk weggesmolten zijn. Om een blijvend resultaat te krijgen is het belangrijk dat de diepere weefsels geherpositioneerd en eventueel aangevuld worden. Hierover wordt de huid dan terug opgespannen. Zo  is er meestal wat vel over dat dan verwijderd wordt.

Een facelift met natuurlijke look

Het enige wat achterblijft is een zeer fijn en onopvallend litteken dat voor het oor door naar boven loopt.  Bij meer uitgebreide correcties loopt het litteken door tot achter het oor.


Er zijn veel verschillende technieken om een facelift uit te voeren. De Amerikaanse technieken zijn over het algemeen wat agressiever en geven een minder natuurlijk resultaat. Ook de herstelperiode van deze technieken is aanzienlijk langer.

In Europa zijn we wat minder agressief en is het doel van de ingreep om er vooral niet geöpereerd uit te zien maar eerder om een uitgeruste en fitte indruk te geven:  zoals iemand die terugkomt van een ontspannende vakantie. U ziet er terug uit als tien jaar geleden.

Het effect van een facelift kan prima nagebootst worden door twee vingers een cm voor de oorlel te plaatsen en de huid met deze vingers naar boven en achter te trekken.


Vaak wordt een facelift in combinatie met andere operaties verricht: een ooglidcorrectie, een laserbehandeling ter correctie van groeven rond de mond en/of ogen, een peeling,…


Na de ingreep bent u ongeveer twee à drie weken geremd in uw normale sociale activiteiten. De zwelling neemt reeds af van de derde dag en is meestal na een week à tien dagen verdwenen. Vaak is er een wat blauwe verkleuring door onvermijdelijke bloeduitstortingen. Deze zal naar beneden zakken en verkleuren naar groen en geel.  Met een gele tint in uw dagcrème is deze blauwe kleur echter goed te verdoezelen. Uw schoonheidsspecialiste kan u ongetwijfeld helpen met advies omtrent camouflage van de operatie en eventuele ontzwellende massages.


Ontvang gratis een brochure over Halslift van Dr. J. Vanoorbeek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.