Klinieken die Buikwandcorrectie aanbieden in Noord-Holland:
 

Dr. Leo Peter van der WeijEsthetische plastische chirurgie Dr. Leo Peter van der Weij

Buikwandcorrectie


Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een buikwandcorrectie biedt uitkomst aan vrouwen bij wie een buikhuidoverschot en/of verslapping van de buikwandspieren is ontstaan als gevolg van ouderdom, zwangerschap of gewichtsverlies.

Een buikwandplastiek kan ook verfraaiend werken als zich op de buikwand littekens of striae bevinden, zeker onder de navel. Als u nog een kinderwens hebt of van plan bent nog veel af te vallen, is het zinnig eerst met dr Van der Weij te overleggen of een buikwandplastiek in deze fase van uw leven een juiste keuze is.

Ben ik een goede kandidaat voor een buikwandcorrectie?

Een buiwandcorrectie is een geschikte procedure voor mensen die op hun streefgewicht zijn maar:

  • Een teveel of een slappe buikhuid hebben
  • Een buik hebben die uitsteekt en niet in verhouding is met de rest van uw lichaam
  • Verzwakte buikspieren hebben die vanelkaar gescheiden zijn
  • Overtollig vetweefsel hebben dat geconcentreerd is in de onderbuik

Uw persoonlijk consult

Tijdens het consult worden alle zaken besproken die verband houden met het toekomstige voorkomen van uw buik. Zo moeten u zich realiseren dat een buikwandcorrectie een grote ingreep is en zichtbare littekens op uw onderbuik geven. Een uitgebreid consult helpt Dr van der Weij om uw wensen en verwachtingen te begrijpen en te bepalen of zij redelijkerwijs kunnen worden bereikt.

De operatie

De operatie wordt onder algehele anesthesie verricht. Over het algemeen wordt de insnede (incisie) horizontaal geplaatst, net boven het schaambeen. De lengte van de incisie hangt in grote mate af van de hoeveelheid huid die moet worden verwijderd. Dr van der Weij plaatst de incisie altijd zo dat deze onder de bikinilijn valt. Indien u ook een losse huid boven de navel hebt, zal hij een tweede incisie moeten plaatsen rondom de navel. Hij haalt de huid boven uw navel naar beneden en verwijdert overtollige huid. De positie van uw navel blijft onveranderd.

Na de ingreep laat Dr van der Weij drains onder de huid achter om het wondvocht af te voeren. Deze kunnen één of twee dagen na de ingreep verwijderd worden. Na de operatie, die ongeveer twee uur in beslag neemt, wordt de wond verzorgd met een smalle tape. Vervolgens krijgt u een speciaal voor u afgemeten korset aan.

Huid van de onderbuik dat striae bevat, kan ook worden verwijderd. Eventuele resterende striae kan enigszins afgevlakt en verbeterd zijn, maar u kunt geen dramatische verandering in het uiterlijk van de striae verwachten.

Nazorg

Onze zorg en relatie stopt niet na uw buikwandcorrectie. Het is van belang dat u op uw vervolgafspraken komt. Indien u vragen of opmerkingen heeft tijdens uw herstel, of behoefte heeft aan aanvullende informatie op een later tijdstip, kunt u contact opnemen met Dr van der Weij of één van zijn medewerkers.

 


Ontvang gratis een brochure over Buikwandcorrectie van Dr. Leo Peter van der Weij.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.