Duinbergen ClinicDuinbergen Clinic Duinbergen Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

(mini) Buikwandcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een buikwandcorrectie, ook abdominoplastiek genoemd, is een chirurgische ingreep ter correctie van een zware buik. Bij deze ingreep worden overtollig vetweefsel en overtollige huid ter hoogte van de onderbuik weggenomen. Soms worden de onderliggende spieren eveneens opgespannen om zo een gladde strakke buik te bekomen.

De buikwandcorrectie is geen middel om overgewicht kwijt te raken maar kan na het afslanken helpen als overtollige huid het moeilijk maakt om kledij te dragen die goed aansluit.

De abdominoplastie is een chirurgische ingreep met een hospitalisatie van een drietal dagen. Enkele dagen na de ingreep kunnen de dagelijkse activiteiten worden hervat, op voorwaarde dat zij geen ongemak veroorzaken.

Autorijden kan men gewoonlijk na de eerste week. Men moet zich wel bewust zijn van het feit dat het verrichten van handelingen waarbij men moet rekken, een verbreding van het litteken kan veroorzaken, zodat dit vermeden moet worden gedurende de eerste zes weken na de ingreep.

Als men alleen een correctie heeft van een ´kleine´ onderbuik, dan spreekt men van een ´miniabdominoplastie´. In dit geval is de ingreep eenvoudiger en kan u dezelfde dag naar huis.

Heeft men enkel een lokale vetophoping ter hoogte van de buik en is de buikhuid voldoende elastisch, dan zal een liposculptuur een betere oplossing zijn. Heeft men daarentegen reeds een groot huidoverschot, dan moet men beseffen dat het lokaal verwijderen van dit vetweefsel door liposculptuur het huidoverschot zal verergeren.


Ontvang gratis een brochure over (mini) Buikwandcorrectie van Duinbergen Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.